İZLEYENLERE BÜYÜK HEYECAN YAŞATTI

İZLEYENLERE BÜYÜK HEYECAN YAŞATTI
Pendik Belediyesinin bu yıl ilk defa düzenlediği Dragon Bot Yarışları’nın finali gerçekleşti. 16 takımın katıldığı mücadelede şampiyonluğu elde eden Kaynarca Spor Kulübünün genç kürekçileri kupa sevinci yaşadı.

Bir aylık eğitimleri sonucunda yarışa hazır hale gelen Pendikli genç denizciler Güzelyalı Sahil Tesisleri’nde şampiyonluk kupası için yarıştı. Pendik’teki farklı spor kulüplerinden toplam 16 takım kısa bir antrenmanın ardından başlangıç alanındaki yerlerini aldı.  Kaynarca, Pendik Belediyesi, Kurtköy ve Dolayoba Spor Kulüpleri finale kaldı. Profesyonel yarışçıları aratmayan bir performansla su üstündeki yeteneklerini sergileyen genç denizcilerin final mücadelesi izleyenlere büyük heyecan yaşattı.
Toplam beş saat süren yarışmanın finalinde birincilik kupası Kaynarca Spor Kulübü’nün oldu.  Yarışmada ikinciliği Kurtköy, üçüncülüğü Dolayoba Spor Kulübü elde ederken Pendik Belediyesi Spor Kulübü dördüncü pozisyonda yarışı tamamladı. Birincilik kupasını Kaynarcaspor Kulübü gençlerine takdim eden Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Pergel, organizasyona katılan 800 gence ve bu gençlere destek veren kulüplere teşekkür ederek Pendik Belediyesinin spora desteğinin süreceğini söyledi.  

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir