İyi parti Pendik ilçe Başkanı Süleyman Turan aday adaylığını açıkladı

İyi parti Pendik ilçe Başkanı Süleyman Turan  aday adaylığını açıkladı
İyi Parti Pendik İlçe Başkanı Süleyman Turan, ilçe binasında basın mensupları ile yaptığı seçim değerlendirme toplantısında, Pendik Belediye Başkanlığı için partisinden aday adayı olduğunu açıkladı.

İyi Parti Pendik İlçe Başkanı Süleyman Turan yerel basın mensupları ile cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleri sonrası genel bir seçim değerlendirmesi yaptı.
Turan değerlendirmesinde: “Öncelikle Cumhurbaşkanlığını kazanan Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı ve mecliste çoğunluğu sağlayan AK Parti’yi bu başarılarından dolayı tebrik ediyorum.
“OYUMUZU DA MİLLETVEKİLİ SAYIMIZI DA ARTIRDIK”
İYİ Parti olarak seçimlerde oyumuzu ve milletvekili sayımızı az da olsa artırmış olmamıza rağmen, beklediğimiz sonucu elde ettiğimizi söyleyemem. Seçim sonrası parti içindeki yetkili kurullarımız ile mevcut sonuçları masaya yatırarak irdeledik. Almamız gereken dersleri aldık.
“İTTİFAK DÜŞÜNMÜYORUZ”
Yeni dönemde herhangi bir siyasi parti ile ittifak yapmayı düşünmüyoruz. Kendimizi görmek istiyoruz. Biz İYİ Parti olarak 5.5 – 6 yıllık bir partiyiz. Halkımız partimizin bu süreçte barajın üstünde tuttu.  Mecliste yer almamızı sağladı. Önümüzün de açık olduğunu, ilerleyen süreçte vatandaşlarımızın desteğini artırarak İYİ Parti’yi iktidara taşıyacağına inanıyorum.
“2024. YEREL SEÇİMLERİNDE ADAYIM”
Önümüzde yerel seçimler var. Genel kurultayımız ve ardından bayram tatilinden sonra çalışmalarımıza yeniden hız vereceğiz.
Ben de seçimlerde partimden Pendik Belediye Başkan Aday Adayıyım. Yaklaşık 5 yıldır ilçe başkanlığını yürütmekteyim. Dolayısı ile vatandaşlarımızla yoğun bir temas içerisinde bulundum. İlçemizin sorunlarına, ihtiyaç duyduğu hizmetlere, insanlarımızın beklentilerine oldukça vakıfım. Siyasi donanım, eğitim, tecrübe, liyakat anlamında da bu vazifeyi layıkı ile yerine getirebileceğime inancım tamdır.” sözlerine yer verdi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir