“İTHAL BAŞKAN” MALTEPE’DE HAYAL KIRIKLIĞI YARATTI

“İTHAL BAŞKAN” MALTEPE’DE  HAYAL KIRIKLIĞI YARATTI
Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, 3.5 yıllık görev süresince hiçbir önemli hizmete ve projeye imza atamadı. Kılıç’ın en büyük icraatı MAPARK ile Maltepe sokaklarını paralı otoparka dönüştürmek oldu.

Genel merkezin inisiyatifiyle Almanya'dan apar topar getirilip, CHP Maltepe İlçe teşkilatının sert tepkisine rağmen hiç ilgisi olmadığı Maltepe'ye Belediye Başkanı seçilen Ali Kılıç, 3.5 yıllık görev süresinde ilçesine hiçbir önemli katkıda bulunamadı. Adı birçok spekülasyona karışan ve kendi parti tabanı tarafından bile 'ithal belediye başkanı' olarak adlandırılan Ali Kılıç, "Daima Sevgi Kazanacak" sloganı dışında hiçbir önemli hizmet üretemediği gibi Uluslararası Maltepe Fuar, Kongre ve Yaşam Merkezi M'Expo Center gibi bir türlü hayata geçiremediği hayali projelerle günü kurtarmaya çalışıyor. 
SOKAKLARI OTOPARKA ÇEVİRDİ!
Maltepe'nin yıllardır çözüm bekleyen sorunlarından bihaber olan 'İthal Beldiye Başkanı Ali Kılıç'ın en büyük icraatı MAPARK ile Maltepe'de sokakların hemen hemen hepsini otoparka çevirmek oldu. Maltepe halkının çok sert tepkisine rağmen sokakları otoparka çevirmekten geri durmayan Ali Kılıç’a, ‘İSPARK vatandaştan haraç topluyor. Yol üstü otoparklardan ücret almak Anayasa’ya aykırı” diyen CHP İstanbul Milletvekilleri Mahmut Tanal ve Barış Yarkadaş da ses çıkarmıyor. Maltepe MAPARK halkı mağdur ederken, haksız bir şekilde ücret alıp yandaşlar zengin edilirken sessiz kalan Tanal ve Yarkadaş, İSPARK için kıyametleri koparıyor!
MAPARK'TAN PİS KOKULAR GELİYOR!
MAPARK, Maltepe'de sokakların hemen hemen hepsini otoparka çevirmiş olmasına rağmen üç yıldır zarar ediyor. MAPARK'ı, Bursa'dan getirilen ithal bir taşeron firma yönetiyor. MAPARK'ı yöneten şaibeli şirketin sahibi ise medya patronu Zafer Mutlu'nun damadı Zeki Kerem Mavituncalılar. Zafer Mutlu, daha önce yönettiği gazetede Ali Kılıç'ın siyasette önünün açılmasına sonsuz destek vermişti. Çok şaibeli, daha önce yolsuzluk soruşturması geçirip kapanma tehlikesi yaşamış, sicili bozuk bu şirketi Bursa'dan bulup getiren ise Maltepe Belediye Başkan Yardımcısı Ali Ekber Asker. Daha önce AK Parti'den bir şehirde belediye başkan aday adayı iken Ali Kılıç döneminde Maltepe Belediye Başkan Yardımcısı olan Ali Ekber Asker, şimdilerde en şaibeli ve soruşturmalara açık kararlar veriyor. MAPARK gelirlerinin yüzde 60'ı Bursa'dan getirilmiş ithal şirkete aktarılırken geri kalan yüzde 40'ı ise Maltepe Belediyesi'ne kalıyor. 
KAMUOYU ADINA SORUYORUZ…
Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’tan, kamuoyunun merak ettiği şu soruların cevaplarını bekliyoruz:
SORU 1:  
16 yaşında Tunceli’den Münih’e işçi olarak gidemeyeceğinize göre turistik amaçlı mı yoksa iltica ederek mi gittiniz? 
SORU 2: 
1980-2014 yılları arasında yaklaşık 34 yıl Almanya’da turist pasaportuyla mı yoksa Alman pasaportuyla mı kaldınız? 
SORU 3: 
İltica ederek gitmişseniz neyin karşılığında, neler vadederek Alman pasaportu aldınız? 
SORU 4: 
Çifte vatandaş mısınız? 
SORU 5: 
Mezuniyet derecenizi kamuoyu adına öğrenebilir miyiz? 
SORU 6: 
Askerlik yaptınız mı? Yaptıysanız, nerede ve hangi tarihte askerlik yaptınız? Bir tane de olsa askerlik resminiz var mı? 
SORU 7: 
Askerlik yapmadıysanız, nedeni nedir? T.C. vatandaşı olmayan ya da askerliğe elverişsiz olduğuna dair raporu olanlar askerlik yapmaz. Askerliğe elverişsiz olduğunuza dair bir sağlık sorununuz varsa raporunu kamuoyuna açıklar mısınız? 
SORU 8: 
Sizin adınızı kullanıp müteahhitlerden büyük rakamlarda para istediği iddia edilen yapı denetim firmasının sahibiyle bir hukukunuz var mı?   

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir