İŞTE MİLLETVEKİLLİĞİ İÇİN İSTİFALAR...

İŞTE MİLLETVEKİLLİĞİ İÇİN İSTİFALAR...
24 Haziran seçimlerinde milletvekili aday adaylığı için istifalarda süre sona erdi. AK Parti'den Aday adayı olmak isteyenler kamudan istifalarını verip başvuruda bulundu. İstifasını sunanlar içinde dikkat çeken isimler var.

 Selami Altınok
Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok, 24 Haziran seçimlerinde AK Parti'den aday adaylığı için Emniyet Genel Müdürlüğü'nden istifasına ilişkin dilekçeyi İçişleri Bakanlığı'na sundu. 
Şerif Yılmaz
Burdur Valisi Şerif Yılmaz, 24 Haziran’da yapılacak seçimde milletvekili aday adaylığı için görevinden istifa etti. Dün akşam görevinden istifa eden Yılmaz, bugün AK Parti Manisa Milletvekili aday adayı olmak için başvuruda bulunacağı öğrenildi. 
Tahir Akyürek
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı AK Parti'li Tahir Akyürek, partisinden milletvekilliği aday adaylığı için görevinden istifa etti.
Yusuf Ziya Yılmaz
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, milletvekili aday adaylığı için belediye başkanlığından istifa ettiğini açıkladı. 
Ahmet Çakır
Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin 2 dönemdir başkanlığını yürüten Ahmet Çakır, 24 Haziran’da yapılacak seçimlerde milletvekili adayı olmak için görevinden istifa etti.
Selim Yağcı
Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, görevinden istifa ederek, AK Parti'den milletvekili aday adayı oldu. 
Hasan Ünver
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, 24 Haziran Pazar günü yapılacak olan 27. Dönem milletvekilliği seçimlerinde AK Parti milletvekili aday adayı olmak için görevinden istifa etti. 
İrfan Dinç
Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, görevinden istifa ederek milletvekilliği seçimlerinde AK Parti'den aday adayı oldu. 
Mustafa Nedim Yamalı
AK Parti Ankara İl Başkanı Mustafa Nedim Yamalı, Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerine yönelik aday adaylığı için görevinden istifa etti.
Hüseyin Cahit Özden
AK Parti Kayseri İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, 24 Haziran’da yapılacak seçimlerde milletvekilliği aday adaylığı için partisinden istifa ettiğini açıkladı.
Murat Güneştekin
AK Parti Batman İl Başkanı Murat Güneştekin, milletvekilliği aday adaylığı için görevinden istifa etti. 
Mustafa Demir
Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, 24 Haziran’da yapılacak seçimde milletvekili aday adaylığı için görevinden istifa etti. 
Prof. Dr. Necip Camuşcu
Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Metroloj ve Standardizasyon Genel Müdürlüğü görevinden istifa etti.
Camuşcu ayrıca, TÜBİTAK Bilim Kurulu üyeliğinin yanı sıra, TÜBİTAK Ulusal Metroloji Enstitüsü Danışma Kurulu üyeliği görevinde de bulundu.
Abbas Aydın
AK Parti Ağrı İl Başkanı Abbas Aydın, milletvekili aday adayı olmak için görevinden istifa ettiğini bildirdi.
İbrahim Yurdunuseven
AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, 24 Haziran'da yapılacak milletvekili genel seçimlerinde aday adayı olmak için görevinden istifa ettiğini açıkladı.
Muhammet Avcı
AK Parti Rize İl Başkanı Muhammet Avcı, Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri'ne yönelik aday adaylığı için görevinden istifa etti. 
Zeynel Abidin Beyazgül
Şanlıurfa Ak Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül milletvekili aday adayı olabilmek için istifa etti.
Ahmet Tutulmaz
AK Parti Iğdır İl Başkanı Ahmet Tutulmaz, 24 Haziran’da yapılacak seçimde milletvekilliği aday adaylığı için görevinden istifa etti. 
Erkan Balta
AK Parti Artvin İl Başkanı Erkan Balta’nın, Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri'ne yönelik aday adaylığı için görevinden istifa ettiği bildirildi.
Fethi Kaya
TRT Genel Müdür Yardımcısı Fethi Kaya AK Parti'den aday adayı olmak için görevlerinden ayrıldı.
Dr. Selim Bağlı
SGK Başkanı Dr. Selim Bağlı AK Parti'den milletvekili aday adayı olabilmek için görevinden istifa etti. 2.5 yıldır SGK'nın başında olan Dr. Bağlı'nın, Şanlıurfa'dan aday adaylığı başvurusu yapması bekleniyor.
Mehmet Ersoy
İçişleri Bakanı Yardımcısı Mehmet Ersoy, 24 Haziran seçimlerinde aday olmak için görevinden istifa etti.
Dr. Mustafa Canbey
Basın İlan Kurumu (BİK) Genel Müdür Yardımcısı Dr. Mustafa Canbey, 24 Haziran'da yapılacak cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimi için milletvekilli aday adaylığı başvurusunda bulunmak üzere görevinden ayrıldı.
Mustafa Özsoy
Bolu Vali Yardımcısı Mustafa Özsoy AK Parti Kayseri Milletvekili Aday Adaylığı için görevinden istifa etti.
Bilal Özkan
İçişleri Bakanlığı tarafından Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile Diyarbakır’ın Sur ilçesine belediye başkanvekili olarak atanan Kaymakam Bilal Özkan, genel seçimlerde memleketi Mersin’den AK Parti Milletvekili aday adaylığı başvurusu için istifa etti. 
Doç. Dr. Osman Arıkan Nacar
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Nacar istifa etti .

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir