İSTANBUL İÇİN 3 TEMEL PROJE

İSTANBUL İÇİN 3 TEMEL PROJE
Maltepe Belediyesi tarafından, Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde, CHP milletvekili ön seçim aday adayları onuruna yemek verildi

M’expo’ya destek veren CHP İl Başkanı Murat Karayalçın:
“İstanbul depreme hazır hale getirilecek”
Maltepe Belediyesi tarafından, Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde, CHP milletvekili ön seçim aday adayları onuruna yemek verildi. Maltepe Belediyesi’nin M’expo projesi için başlattığı imza kampanyasına destek veren CHP İstanbul İl Başkanı Murat Karayalçın, seçim bildirgesinde İstanbul için 3 temel amacı gerçekleştirmek istediklerini belirterek, “İstanbul’da yoksulluğu ortadan kaldıracağız, kentimizi depreme hazır hale getireceğiz ve kentsel dönüşümü mutlaka gerçekleştireceğiz” dedi.
Sosyal Demokrat Belediyeler Koordinasyon Merkezi Dönem Başkanlığı görevini üstlenen Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’ın ev sahipliğinde, CHP milletvekili ön seçim aday adayları onuruna düzenlenen “Göreve Hazırız” adlı program, Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Programa, belediye başkanlarının yanı sıra, İstanbul’un üç seçim bölgesinde yarışa giren ön seçim adayları ve CHP İl Yönetim Kurulu üyeleri katıldı. Uluslararası Maltepe Fuar, Kongre ve Yaşam Merkezi M’Expo projesinin de tanıtıldığı toplantının açılış konuşmasını yapan Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, “İstanbul’u karış karış dolaşarak, partimizin hedeflerini gerçekleştirmek için çalınmadık kapı bırakmayan sizlerle bir arada olmaktan onur duyuyorum. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun önderliğinde çok önemli bir ön seçim yapıldı. Sosyal demokrasi anlamında çok önemli bulduğum bu seçimlerden sonra siz aday adaylarımız, inanıyorum ki, aynı ahenkle, kol kola girerek, partimiz için çalışmalarınıza tüm hızınızla devam edeceksiniz” dedi.
İSTANBUL İÇİN 3 TEMEL PROJE
CHP İstanbul İl Başkanı Murat Karayalçın da, “409 partilimiz ön seçime katıldı ve müthiş bir demokrasi şöleni yaşandı. Bu seçimlerden sonra adaylarımızı kesinleşince 11 Nisan günü, İstanbul İl Başkanlığı olarak Kartal’dan seçim çalışmalarımıza start veriyoruz” diye konuştu. İstanbul için 3 temel proje gerçekleştirileceğini kaydeden Karayalçın, şunları söyledi: “İlki, İstanbul’da yoksulluğu ortadan kaldıracağız. Aynı zamanda taşeron işçiliği ortadan kaldıracağız, asgari ücreti yükselteceğiz ve kent işçiliği adını verdiğimiz projeyle işsizlere iş bulacağız. İkincisi kentimizi depreme hazır hale getireceğiz ve üçüncüsü kentsel dönüşümü mutlaka gerçekleştireceğiz.”
Karayalçın, toplantının ardından, Uluslararası Maltepe Fuar, Kongre ve Yaşam Merkezi M’Expo için başlatılan imza kampanyasına da, “hayırlı olsun” diyerek destek verdi

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir