İLK MAÇ PENDİKSPOR’UN SAHASINDA

İLK MAÇ PENDİKSPOR’UN SAHASINDA
54 takımın katıldığı Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur eşleşmelerinde Pendikspor’un rakibi Gençlerbirliği oldu.

Kura çekiminde, TFF 1. Başkan Vekili Servet Yardımcı, yönetim ve icra kurulu üyesi Ali Düşmez, genel sekreter Kadir Kardaş, maç planlama müdürü Besim Yalçın ile kurada yer alan kulüplerin temsilcileri hazır bulundu.
54 takımın katıldığı Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur eşleşmelerinde Pendikspor’un rakibi Gençlerbirliği oldu. Tek maç eleme usulü oynanacak olan karşılaşmada Pendikspor, Ankara temsilcisiyle kendi sahasında karşı karşıya gelecek. Karşılaşma, 25-26-27 Ekim’de Pendik Şehir Stadyumu’nda oynanacak
Statü
Türkiye Kupası 3. tur kura çekiminde, geçen sezon Spor Toto Süper Lig'i 6 ila 10. sıra arasında bitiren Galatasaray, Kasımpaşa, Akhisar Belediyespor, Antalyaspor ve Gençlerbirliği takımları da yer aldı.
Türkiye Kupası'nda 3. turda Spor Toto Süper Lig'den 10, TFF 1. Lig'den 12, Spor Toto 2. Lig'den 21, Spor Toto 3. Lig'den 10 ve Bölgesel Amatör Lig'den 1 takım gruplara kalmak için sahaya çıkacak. 
Tek maç eleme usulüne göre 25, 26 ve 27 Ekim'de yapılacak 3. tur maçları sonucunda 27 takım grup aşamasına kalacak. Geçen sezon Süper Lig'i ilk 5'te tamamlayan Beşiktaş, Fenerbahçe, Atiker Konyaspor, Medipol Başakşehir ve Osmanlıspor'un da doğrudan katılımıyla 32 ekip, grup aşamasında mücadele edecek.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir