Sivaslılardan Kadem Başkan’a tam destek

Sivaslılardan Kadem Başkan’a tam destek
Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, Sivaslıların desteğini aldı. Sivas İmranlı Kavalcık Köyü Derneği’ni ziyaret eden Ekşi, büyük ilgiyle karşılandı.

Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, Maltepe Ülkü Ocakları Yasin Demir ile birlikte Sivas İmranlı Kavalcık Köyü Derneği’ni ziyaret etti. Dernek Başkanı Mustafa Doğan ve Sivaslılar tarafından coşkuyla karşılanan Kadem Ekşi, Maltepe’ye ilişkin projelerini anlattı.
Maltepe’nin problemlerini yerinde, aklı selim bir şekilde çözeceklerini söyleyen Kadem Ekşi, “İlçemizde yeni bir değişim ve dönüşüme ihtiyaç var. Maltepe’de değişimin işaret fişeğini birlikte atalım. Bunu tarihi bir fırsat olarak görüyorum. Millet kazansın, siz kazanın. Biz deprem mühendisi bir kardeşiniz olarak elimi taşın altına koydum. Maltepe’yi hızlı biçimde dönüştüreceğiz” ifadelerini kullandı.

basliksiz-1qw.jpg

Yerel seçimlerde Sivaslıların desteğini isteyen Kadem Başkan, “Herkes mutlu olacak. İnsanın huzurlu olmadığı bir yerin geleceği de olmaz. Biz iş yapmaya geliyoruz, takoz olmaya gelmiyoruz. Bu işi bitiriyoruz. Maltepe’yi hizmet belediyeciliği ile buluşturuyoruz” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir