İhtiyaç sahibi vatandaşların evleri “evim Üsküdar” projesiyle yenileniyor

İhtiyaç sahibi vatandaşların evleri “evim Üsküdar” projesiyle yenileniyor
Üsküdar Belediyesi ihtiyaç sahibi ailelerin oturulamayacak derecede bakımsız kalmış ve tadilata ihtiyacı olan evlerini onarıp bakımlarını yapıyor.

Üsküdar Belediyesi Özellikle bakıma muhtaç ve astım hastası olan vatandaşların daha güvenli ve sağlıklı bir ortamda yaşamaları için destek sağlıyor.  Gerekli onarımlar için bütçe ayırmaya imkanı olmayan vatandaşların özel geliştirdiği “Evim Üsküdar” projesi sayesinde şu ana kadar 300’den fazla evi yeniledi.

7856.jpg

“EVİM ÜSKÜDAR” PROJESİ İLÇEYE YENİ BİR ANLAYIŞ GETİRDİ
Sosyal belediyecilik anlayışıyla hareket eden  Üsküdar belediyesi ihtiyaç sahibi ailelere destek kart, meyve-sebze dağıtımı, üniversite öğrencilerine doğalgaz faturası ve ulaşım desteği, Üsküdar İskele’de işe giden vatandaşlara sabahları çorba ikramı, ihtiyaç sahibi yaşlı ve kimsesiz vatandaşlara günde 2 öğün sıcak yemek ve ev temizliği hizmeti, yürüme zorluğu çeken yaşlı vatandaşlara nakil aracı, berber hizmeti ve daha nice hizmetleri vatandaşların hizmetine sunarak birlik, beraberlik ve gönül gönüle çalışma aşkıyla her geçen gün yeni projeler üreterek Üsküdar’da yaşamanın ayrıcalıklarını sunuyor.
“YÜZLERDEKİ GÜLÜMSEME İSE BİZE HEDİYESİ OLUYOR”
Başkan Hilmi Türkmen yaptığı açıklamada ; “Evim Üsküdar” projesi ile de heyecanımızı ikiye katladık, ilçemize yeni bir anlayış getirmeyi amaçladık. Tadilat ve yenileme işlemleri sonrası güvenli ve sağlıklı bir ortamda oturmaya hazır halen getirdiğimiz evleri gönül rahatlığı ile vatandaşlarımıza teslim ediyoruz. Yüzlerdeki gülümseme ise bize hediyesi oluyor.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir