İBB MECLİSİ'NDE YUMRUKLAR HAVADA UÇUŞTU!

İBB MECLİSİ'NDE YUMRUKLAR HAVADA UÇUŞTU!
İBB meclis toplantısı Yenikapı'daki Avrasya Gösteri Merkezi'nde yapıldı. Toplantıda, İYİ Parti Meclis Üyesi Ali Kıdık'ın Ak Parti Grup Başkanvekili Tevfik Göksu'nun konuşmasına sözlü müdahalesi üzerine tartışma başladı.

TEVFİK GÖKSU'DAN İDDİALARA ÇOK SERT TEPKİ!
Oturumda konuşan AK Parti Grup Başkanvekili Tevfik Göksu İYİ Partili Meclis üyesi Ali Kıdık'ın sosyal medya paylaşımına tepki göstererek, "Dün burada İYİ Partili meclis üyesi metrolarla ilgili hususu söylediğimde ben de ilgili valimizin kararı ile ilgili beyanda bulundum. Bu beyanda bulunmak isterken şöyle bir ifade kullandım. 'İnternetçi' dedim.
Arkadaşım bu ismi çok sevmiş sosyal medya profiline eklemiş. O gün kullandığımda bu ifadeden rencide olabileceğini düşündüm ve rencide etmek için kullanmadığımı ifade ettim. Şimdi Güngören meydanına büfe koyan büfeci arkadaş bir tweet atmış. 'Özür diledi' yazmış. İspatlamazsan alçağın ta kendisisin. Söylediğim bu rencide etmek için kullandığım bir ifade değil, zaten çok sevmişsin profiline eklemişsin. Arkadaş da teşekkür etti. Kalkıp da geldi özür diledi diye bir mesaj yayınlamak sana yakışır" şeklinde konuştu.
Tartışmaların büyümesi üzerine Meclis oturumunu yöneten, Meclis Başkan Vekili Zeynel Abidin Okul oturumu sonlandırdı. Oturumun sonlandırılmasının hemen ardında bazı meclis üyeleri birbirinin üzerine yürüdü. Salonda yumruklaşmaya varan arbedenin yaşandığı görüldü.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir