HOME CİTY PENDİK AVM AÇILDI

HOME CİTY  PENDİK AVM AÇILDI
Başta mobilya ve dekorasyon olmak üzere bir evin ihtiyacı olan her şeyi tek bir çatı altında toplayan Türkiye’nin ilk ve tek mobilya ve dekorasyon AVM’si olan Home City Pendik, 1 Milyar TL’lik yatırımla hayata geçirildi

Home City Pendik Mobilya ve Dekorasyon Alışveriş Merkezi, 90 bin metrekarelik alan üzerinde dört mevsim mobilya alışverişi imkânı sunuyor. 1.000 araçlık otopark kapasitesine sahip olan AVM, mobilya ve ev dekorasyon mağazalarının dışında yeme içme hizmetleri ve çocuk alanları ile keyifli bir ‘Alışveriş ve Yaşam Merkezi’ olmayı hedefliyor.
Açılış konuşmasında Home City Pendik’in mobilya ve ev dekorasyon sektörünü organize perakende modelinden bir alışveriş merkezine dönüştüren örnek ve öncü bir proje niteliği taşıdığını belirten JLL Türkiye Ülke Başkanı Avi Alkaş, “İnsanlar için insanlarla çalışarak mutlu mekanlar oluşturma tutkumuzun yeni adreslerinden biri olan Home City Pendik Mobilya ve Dekorasyon Alışveriş Merkezi’ni Türkiye’ye kazandırmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Home City Pendik, dekorasyon sektörünü “organize perakende” modelinde modern bir alışveriş merkezinde toplayan alışveriş merkezlerinin öncülerinden biri oldu ” dedi.
Home City Pendik Mobilya ve Dekorasyon Alışveriş Merkezi’nin Türkiye ekonomisi için oldukça önemli olduğunu belirten Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin, “Son zamanlarda Türkiye’nin geçirdiği durumlardan dolayı hepimiz bir tasarruf içindeyiz. İhtiyaç doğrultusunda özellikle yerli markalar tercih edilmelidir. Home City Pendik Mobilya ve Dekorasyon Alışveriş Merkezi içerisinde markalarımızın çoğu yerli. Bu durum oldukça sevindirici. Sektörde enflasyonla mücadele programı çerçevesinde çok ciddi indirimlere gidildi. Bu indirimlerin Home City Pendik AVM’nin açılışına denk gelmesi iyi bir başlangıç olacaktır” dedi.
HOME CİTY PENDİK AVM’YE ÜCRETSİZ SERVİSLER VAR
Pendik’ te, E5 – Tem bağlantı yolu üzerinde ve Sabiha Gökçen Havalimanı karşısında yer alan Home City Pendik Mobilya ve Dekorasyon Alışveriş Merkezi’ne Gebze- Kartal – Kurtköy – Pendik hatlarında yer alacak ücretsiz müşteri servisleri ile ulaşılabiliyor. Uçak saatini beklerken keyifli zaman geçirmek isteyenlerin uğrak yeri olacağı AVM, ziyaretçilerini birbirinden farklı ve eğlenceli aktiviteler ile karşılıyor.
Birbirinden eğlenceli ve keyifli gösterilerin gerçekleşeceği Home City Pendik AVM açılış etkinlikleri takvimi;Palyaço, 
Yüz Boyama Etkinliği:19 Ekim Cuma 12.00 / 20.0020 Ekim Cumartesi 12.00 / 20.00Sihirbaz Gösterisi: 19 Ekim Cuma 15.00-18.0021 Ekim Pazar 16.00-19.00Maşa ile Koca Ayı Çocuk Etkinliği: 19 Ekim Cuma 14.00-19.0020 Ekim Cumartesi 14.00-19.0021 Ekim Pazar 14.00-19.00Sirk Korteji Performansı : 20 Ekim Cumartesi 12.30 - 13.15 / 14.30 - 15.45Free Hug Müzik Performansı : 21 Ekim Pazar 12.30 - 13.15 / 14.30 - 15.15Demet Akalın Konseri : 21 Ekim Pazar 16.00Home City HakkındaTürkiye’nin ilk ve tek mobilya ve dekorasyon AVM’si olan Home City Pendik, Evra Group ve Has Grup tarafından 18 Ekim 2018 tarihinde hayata geçirilmiştir. Türkiye’nin önde gelen 100 mobilya ve dekorasyon markasının yer aldığı AVM, otoparkı ile birlikte 90 bin metrekarelik kapalı alana sahiptir. Pendik’te E5- TEM bağlantı yolu üzeri ve Sabiha Gökçen Havalimanı karşısında yer alan AVM, ev tekstilinden züccaciyeye, halıdan perde ve aydınlatmaya kadar birçok markayı barındırmaktadır. AVM, mobilya ve ev dekorasyon mağazalarının dışında yeme içme hizmetleri ve çocuk alanları ile keyifli bir ‘Alışveriş ve Yaşam Merkezi’ olmayı hedeflemektedir.

untitled-2ewfef.gifuntitled-2gggfg.gifuntitled-2fdfdfd.gifuntitled-2ererew.gif

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir