“HİKAYENİZİ EN İYİ SİZ YAZARSINIZ.”

“HİKAYENİZİ EN İYİ SİZ YAZARSINIZ.”
Ahmet Şimşek Koleji’nde 30. mezuniyet coşkusu yaşandı. Ahmet Şimşek Anadolu Lisesi’nden mezun olan 141 öğrenci, okul terasında düzenlenen muhteşem mezuniyet töreninde unutamayacakları anlar yaşadı

Ahmet Şimşek Koleji’nde 30. mezuniyet coşkusu yaşandı. Ahmet Şimşek Anadolu Lisesi’nden mezun olan 141 öğrenci, okul terasında düzenlenen muhteşem mezuniyet töreninde unutamayacakları anlar yaşadı. Öğrenciler, törenin sonunda hep birlikte keplerini havaya atarak bir geleneği de yerine getirdi.
Ahmet Şimşek Anadolu Lisesi mezuniyet törenine okulun kurucusu Ahmet Şimşek, Genel Eğitim Öğretim Yöneticisi Yasemin Kumral Şimşek, Koordinatörler Tuncay Şimşek, Altay Şimşek, Nilay Şimşek, Yasemin Şimşek, Yasin Şimşek’le birlikte okul idarecileri, öğretmenler ve öğrenci velileri katıldı.
Kepler havaya...
Mezuniyet töreni, öğrencilerin eserlerinden oluşan fotoğraf ve resim sergisiyle başladı. Tören için gelen ziyaretçiler, 12/G sınıfı öğrencisi Emre Deniz Yurttaş’ın keman dinletisi eşliğinde okul girişinde oluşturulan sergiyi gezdiler. Öğrencilerin tören alanına girişi ve yerlerini almasının ardından da Saygı duruşu yapıldı, İstiklal Marşı okundu. Açılış konuşmalarından sonra da okul birincisi Melisa Aslan, okul ikincisi Tahir Barış Balcı ve okul üçüncüsü Aslı Sönmezer’e çeşitli ödüller verildi. Okul birincisi Melisa Aslan’ın yaş kütüğüne plaket çakmasıyla devam eden törende, bayrak ve flama devir teslimi de gerçekleştirildi. Mezuniyet töreni, diplomaların verilmesi ve 10. Yıl Marşı eşliğinde keplerin havaya atılmasının ardından büyük salonda verilen iftar yemeğiyle sona erdi.
“Hikayenizi en iyi siz yazarsınız.”
Ahmet Şimşek Anadolu Lisesi Müdürü Bora Esin mezuniyet töreninde yaptığı konuşmada, “Sevgili gençler sıcakta soğukta, derste etkinlikte acı tatlı 4 yılı birlikte geçirdik. Hayatı yaşamak insanlığa verilmiş en güzel ödüllerden birisidir. Kendi yaşam hikayenizi yaratın. İnanın, korkularınızla yüzleşmekten çekinmeyin ve hayatı tutkuyla yaşayın. Tutkularınız hayata dört elle sarılmanıza ve daha başarılı olmanıza sebep olacaktır. Hikayenizi en iyi siz yazarsınız, yaşamınızın kontrolünü kimseye bırakmayın. Girişimci olun, hayallerinizin peşinden gidin. Başarısızlık sizleri yıldırmasın. Unutmayın ki tarih kitapları başarıları yazmaktadır. Kalbinizin sesini dinleyin, pişmanlıkların gölgesinde kalmayın, yaptığınız hatayı hemen düzeltin ve yola devam edin. Sosyal çevrenize destek olun. Siz yükselirken çevreniz yükselmiyorsa hayat hikayenizi kimse dinlemeyecektir. Daima büyük düşünün, bilgiyi takip edin, sorumluluk alın ve fark yaratın. Ülkemizin birlik ve beraberliği için her zaman güçlü olmalısınız. Yolunuzun açık olmasını diliyorum.”dedi.
“Her veda biraz hüzün doludur.”
Ahmet Şimşek Koleji Genel Eğitim Öğretim Yöneticisi Yasemin Kumral Şimşek ise yaptığı konuşmada şunları söyledi; “Böyle harika bir günde, mutlulukla bir arada olmak ne kadar güzel. Sevgili öğrenciler sizler bizim kelebeklerimiz, canlarımızsınız. Bu mutluluğu ve harika enerjiyi hayatınızın sonuna kadar hissetmenizi diliyorum. Her veda biraz hüzün doludur ama yuvadan uçtuğunuz şu günlerde güzel geleceklere kanat açacağınızı bilmek bizleri mutlu ediyor. İnşallah her şey, tertemiz kalpleriniz kadar iyi olur. Burada, dünyanın en kıymetli insanı olan Atatürk’ün ilkeleri doğrultusunda aldığınız eğitim sadece kendinize değil, çevrenizdeki insanları da aydınlatacaktır. Hepinizi kalbimdeki bütün sevgilerle öpüyorum. Yolunuz açık olsun.”

basliksiz-3rewyr.gif

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir