HER ŞEY SULTANBEYLİ İÇİN

HER ŞEY SULTANBEYLİ İÇİN
Belediyecilikte uzun yıllara dayanan tecrübesi ve bilgi birikimi ile dikkat çeken Sultanbeyli Belediye Başkan Aday Adayı Ercan Akbulut, Sultanbeyli'yi yeni hedeflere taşımak istiyor.

"Belediyecilik gönül işidir" felsefesiyle 17 yıl boyunca belediyeciliğin her alanında tecrübe kazanıp gönlünü katarak halka hizmet eden AK Parti Sultanbeyli Belediye Başkan Aday Adayı Mimar Ercan Akbulut, "5 yıl boyunca belediye başkan yardımcısı olarak görev yaptığım Sultanbeylimize, Rabb'im nasip ederse Belediye Başkanı olarak hizmet etmek istiyorum. Belediyecilik konusunda oldukça bilgili ve birikimliyim. Bu bilgimi ve birikimimi çok sevdiğim ilçeme katkıda bulunarak değerlendirmek istiyorum" dedi.
"AK BELEDİYECELİĞİ ŞAHLANDIRACAĞIZ”
Gönüllerde olmayı ve orada her daim kalmayı, hiçbir makama değişmeyeceğini belirten Ercan Akbulut, “Belediye başkan aday adaylığım sürecinde şahsıma destek veren tüm teşkilat mensuplarına, milletimize ve dostlarına teşekkür ediyorum. Belediyecilik dediğimiz zaman akla AK Parti belediyeciliği gelir. Sultanbeyli’deAK belediyeciliği şahlandırarak hizmet yarışında bayrağı daha da yukarılara dikeceğiz. Hep birlikte yeni hedeflere koşacağız. Her şey Sultanbeyli için. Allah yar ve yardımcımız olsun. Gönüllerde olmayı ve orada her daim kalmayı, hiçbir makama değişmeyiz" diye konuştu. 
MİMAR ERCAN AKBULUT KİMDİR? 
Ercan Akbulut 1974 yılı Trabzon doğumludur. 1996 yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi Mimarlık Bölümünden Mimar olarak mezun oldu. 
Belediyecilik kariyerine üniversite eğitiminin hemen ardından 1997 yılında Pendik Belediyesi İmar Müdürlüğünde Raportör olarak başladı. Aynı belediyede 1999-2001 yılları arasında Ruhsat Şefliği, 2001-2004 yılları arasında İmar Müdürlüğü Müdür Yardımcılığı, 2004-2007 yılları arasında İmar Müdürlüğü 2007-2008 yılları arasında ise Planlama Müdürü görevlerini alarak belediyecilik kariyerini sürdürdü. 
Sultanbeyli Belediyesinde 2009-2014 yıllarında Fen İşleri, Park Bahçeler, Yapı Kontrol, Temizlik İşleri, Strateji Geliştirme Müdürlüklerinde sorumlu Belediye Başkan Yardımcılığı yaptı. Sultanbeyli için çalıştığı yıllarda Meclis İmar Komisyon Başkanlığı ve İş ve İşçi Sağlığı Komisyon Başkanlığı görevlerini de üstlendi. 
"Belediyecilik gönül işidir" felsefesiyle 17 yıl boyunca farklı belediyelerde gönlünü ortaya koyarak çalışmıştır. 
2014 yılında kurmuş olduğu Şah İnşaat firmasında mimarlık, inşaat ve danışmanlık hizmetleri veren Akbulut, farklı STK ve derneklerde de çeşitli görevlerde bulunuyor. 
Sultanbeyli Trabzonlular Derneği, Pendik Trabzonlular Derneği ve Trabzon Köprübaşı Derneği bunlardan bazılarıdır. İngilizce ve Almanca bilen Akbulut, evli ve üç çocuk babasıdır.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir