HEDİYELİ SEMİNER

HEDİYELİ SEMİNER
Çocuklarının dikkat ve zeka becerilerini arttırmak isteyen anne babalar için Pendik Belediyesi tarafından eğitim programı başlatılıyor.

21 Ekim’de Saat 19.00'da düzenlenecek seminerin ardından isteyen ebeveynler 6 haftalık bir grup eğitimine katılabilecek. 
Pendik Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü,  anne babaların çocuklarını yetiştirirken daha bilinçli davranması amacıyla seminer ve grup atölye çalışmalarını içeren bir eğitim programı düzenleyecek. “Çocuklarda Dikkat ve Zeka Becerilerinin Geliştirilmesi Eğitim Semineri”,  21 Ekim Cuma günü Saat 19.00'da Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleşecek. Seminerde, “Çocuğumun dikkatini nasıl geliştirebilirim, zeka gelişimini nasıl destekleyebilirim, derslere ve kitap okumaya yönelik motivasyonunu nasıl artırabilirim” gibi sorulara cevap aranacak ve bilgilendirme yapılacak.
Hediyeli seminer
Seminere katılım için www.pendik.bel.tr adresi üzerinden kayıt yaptırmak gerekiyor. Kayıt yaptıran ilk 50 kişiye zeka oyunu  tangram hediye edilecek. Ayrıca seminer sonunda elektronik ortamda tüm katılımcılar arasında yapılacak çekilişle sürpriz hediyeler dağıtılacak. 
Uzmanlarla atölye çalışması
Seminer sonunda arzu eden katılımcılar, Kasım ayında başlayacak 6 haftalık atölye çalışmasına katılabilecek. Bu programda 20’şer kişilik gruplarla haftada bir gün etkileşimli eğitimler gerçekleştirilecek. Psikologlar veya psikolojik danışmanların eşliğinde  anne babaların uzmanlara en çok başvurduğu veya okullarda en sık karşılaşılan konular ele alınacak.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir