Fazlı Meriç

Fazlı Meriç

HEDEF HEM TRABZONSPOR’UN DİRENCİNİ KIRMAK

HEDEF HEM TRABZONSPOR’UN DİRENCİNİ KIRMAK

Sadri Şener: Bunlar ince zekâ gerektiren işler..
Hacıosmanoğlu: İçeri adam soktuk, olayları gördü gücü yetmedi. 
Muharrem Usta: Federasyona karşı değil Federasyon ile birlikte açıklama yapsa da siyasi gidiyor çünkü güç etmiyor diğer başkanlarda olduğu gibi… İsimler değişti ama resim hiç değişmedi.
Demirören’e güvenilmeyeceği gerçeği hep göz ardı edildi, İnanç kırılırsa başarı zaferde zor olur 
Hakemlerin T.F.F ve MHK’nin şimdi yaptığı tamda bu Trabzon’un Trabzonspor’un takımın direncini kırmak. Yeni bir enerji yeni bir direnç yakaladı mi Trabzonspor, bu “şahsiyetsizler” sahneye çekiyor ve bu direnci kırmaya çalışıyor. Bursaspor ‘ile yapılan hazırlık maçında olduğu gibi hazırlık maçı olması da bu zatlar için fark etmiyor onlar için önemli olan Trabzonspor’un ve taraftarının direncini kırma bunu da her seferinde başarıyorlar bu seferde lig başlamadan bir hazırlık maçında bunu yaptılar. Taraftarları isyan ettirdiler ve bu düzen ayni şekilde devam ediyor aslında bu emek hırsızlarının hedefi taraftarı maçlardan soğutmak, Öyle ya Trabzon İstanbul’da oynuyor ve stat ful dolu burası kendi evi değil nasıl olurda bu kadar taraftarı olur Trabzonspor’un İstanbul’a yakın bir şehir de değil bu nasıl oluyor. Bursa İstanbul’a yakın bir şehir stat da taraftarı otuz kırk kişi üstelik şampiyon olmuş bir takım işte Trabzonspor’un büyüklüğü taraftarı Trabzon nerde oynasa o stat dolar.
İşte bu direnci kırmaya çalışıyorlar Trabzonspor’a taraftarı küssün maçına gelmesin fakat bilmiyorlar ki taraftarı bu takımı bırakmaz aksine daha fazla sahiplenir. T.F.F tetikçi hakemlerinin kasti Trabzonspor maçlarını katletmesinin altında yatan gerçek bu. Şimdi yeni bir oluşum yeni bir takım yapılmış yeni heyecanlarda Trabzonspor Taraftarı nerde maç varsa taraftarda orda önemsiz hazırlık maçı olmasına rağmen taraftar akın akın maça gidiyor. Tam bu aşamada hem takımın direncini kırmak hem de taraftar in direncini kırmak” bizde takımımıza küsersek hedeflerine ulaşır “bunu yapmak isteyen futbolun içindeki çeteler.

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Fazlı Meriç Arşivi