Hayaller Shörlth gerçekler Tiago Çukur!

Hayaller Shörlth gerçekler Tiago Çukur!
Jorge Jesus'un takımın başına geçmesinden sonra yıldız gölcü transferi bekleyen Fenerbahçeli taraftarlar, Tiago Çukur transferiyle büyük hayal kırıklığı yaşadı.

19 yaşındaki futbolcu Tiago Çukur, oyuncu bugün sağlık kontrolünden geçip imzayı atacak.  A Milli Takım'ımızın son aday kadrosunda da yer alan tam adıyla Tiago Süer Barbaros Çukur, Amsterdam doğumlu. Annesi Hollandalı, babası Sivaslı. Alkmaar altyapısından yetişen oyuncu, Hollanda ekibinden ayrılmasının ardından 6 ay sahalardan uzak kaldı ve Ocak 2021'de Watford'a transfer oldu. Bu transferde İngiliz ekibinin U23 takımını çalıştıran Türk teknik adam Ömer Rıza'nın imzası vardı.
23 Maçta 1 Gol ve 1 Asist
Watford'da sadece 2 maça çıkan oyuncu, geçen sezonu Doncaster Rovers'ta geçirirken 26 maçta 1 gol ve 1 asistlik katkısı yeterli görülmedi. En önemli özelliği 1.96'lık boyu ile hava topu hakimiyeti ve güçlü fiziği. Rakip savunmaların üzerinde kurmak istediği hakimiyeti fizik gücü ile kolaylıkla savuşturup, topu ayağında tutabiliyor.
Son Vuruşlarda Eksiği Var
Hızlı bir oyun yapısı olmaması ve son vuruşlardaki eksikleri en büyük handikapları. Gelişime açık bir yaşta F.Bahçe'ye gelmesi kendisi adına önemli bir adım. Orta sahaya kadar gelip top almak istemesi, enerjisini boşa harcamasına neden oluyor. Rakip savunmanın dengesini bozarken kendi takımının hücum etkinliğini artırıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir