HACIOSMANOĞLU’NA SAHİP ÇIKALIM

HACIOSMANOĞLU’NA SAHİP ÇIKALIM
Trabzonspor Kongre Üyesi Fazlı Meriç, yıllardır Trabzonspor kulübüne yapılan haksızlıklara isyan ederek, “İki düdükle milyonlarca taraftarı olan bir camianın kaderiyle oynanıyor” dedi.

28 Ekim 2015'te oynanan Trabzonspor -G. Antep maçının hakemi Çağatay Şahan ve 5 yardımcısının soyunma odasında 4,5 saat tutulmasıyla ilgili soruşturma tamamlandı. 27 kişi hakkındaki davada dönemin Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'na hakemlerin odaya kapatılmasını azmettirdiği iddiası ile 2 yıldan 7 yıla kadar hapis cezası isteniyor. Trabzonspor Kulübü Kongre Üyesi Fazlı Meriç, “Şike yapanın ceza almadığı, evrakta sahtecilik yapanın federasyon başkanı olduğu, yasaların adamına göre değiştirildiği ülkemizde haksızlık ve adaletsizliklere uğrayan, hakları gasp edilen bir kulüp başkanına 7 yıl hapis cezası istemek ne kadar adaletlidir” diye konuştu.  
“TÜRKİYE’DE ŞAMPİYON TAKIMI TFF BELİRLİYOR”
“Her fırsatta İstanbul takımlarının yolunu açan TFF, atamış olduğu hakemlerle de hangi takımın şampiyon olacağını belirliyor. Anadolu takımları resmen bu ligde figüran olarak kullanılıyor. Çünkü onların ne medya gücü ne de para babaları var. Bu düzende şampiyon olmaları da neredeyse imkansız gibi gözüküyor. TFF ne hikmetse Trabzonspor’un maçlarına da sürekli tartışmalı hakemler atayarak başarılı olmasını engelliyor” diyen Meriç, bu düzene baş kaldıran Trabzonspor Kulübü eski Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nu şimdi yasalar önünde de zor durumda bırakılarak cezalandırmak istendiğini söyledi.
MERİÇ: HACIOSMANOĞLU’NA SAHİP ÇIKALIM 
 “Milyonlarca taraftarı olan bir kulübün şampiyonlukları çalınıp sürekli hakkının yendiği, adaletsizliklere uğradığı ortadayken, hak-hukuk-adalet arayan insanların bu şekilde bir kez daha mağdur edilmesi kesinlikle kabul edilemez” şeklinde konuşan Meriç, Trabzonspor taraftarına da İbrahim Hacıosmanoğlu’na sahip çıkma çağrısında bulundu. Meriç, “Bu hakemler sayesinde yıllardır hakkı gasp edilen bir camia var. Buna seyirci kalıp susanların haktan hukuktan nasibini almayan kişiler olduğu aşikardır. Yeşil sahalara adaletin gelmesi camia olarak en büyük temennimizdir. Başkanımızın da beraat edeceğine inancımız tamdır. Türk adaletine her zaman olduğu gibi güvenimiz tamdır” dedi.
 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir