Geceye CHP İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı, İstanbul İl Bşk.Yrd. Aykurt Nuhoğlu, İstanbul İl Bşk. Yrd Doğan Çakmak, Kartal Belediye Bşk. Yard. Hasan Kumral, Maltepe Bld. Bşk. Yard. Gültekin Karakaş, Maltepe Bld. Bşk. Yard. Dr. Fevzi Karaağaç, Ataşehir Bld. Bşk. Yard. Hüseyin Çuha, Denizli Mv. İlhan Cihaner İst. Mv. Müslüm Sarı, İst. Mv. Kadir Gökmen Öğüt, Ali Kemal Kumkumoğlu (Eski Mv.)
Cem Vakfı Bşk. Mahmut Türkmen, Mehmet Salih Usta, (Pendik Belediye Başkan Adayı) Hasan Basri Özbek (milletvekili adayı), Ender Pınarbaşı (milletvekili adayı), meclis üyeleri, parti yöneticileri ve sivil toplum örgütü temsilcileri katıldılar. Özellikle İlhan Cihaner, partililerin ilgi odağı oldu. Cihaner ile fotoğraf çektirmek için adeta bir sıra oluştu.
Gecenin diğer bir ayrıntısı ise CHP’li bayanların şıklık yarışıydı. Birbirinden güzel kıyafetlerle geceyi renklendiren CHP’li bayanlar, ‘Bu gün ne giysem’ adlı TV programındaki yarışmacıları gölgede bıraktılar. Sanatçı Rojda ve Kavakpınar City dans ekibi’nin performansıyla ilgi odağı oldular
“TEMİZ PENDİK’E CHP BAYRAĞINI Dikeceğiz”
CHP ‘Pendik İlçe Başkanı Halit TEMİZ’ yaptığı açılış konuşmasında” CHP’ye yakışır bir ilçe binası satın alırken, örgütümüze ve sizlerin bu davaya olan inancına güvenerek hareket etmiştik. Bu inancımızın boşa çıkmadığını ve örnek bir iş başardığımızı artık keyifle söyleyebilirim, Pendik’in, yerel seçimlerde ,Cumhuriyet Halk Partisi ve partililerle, bu ülkeye, Pendik’e gönül verenlerle destan yazacaklarını ifade ederek, iktidar hedefine ulaşabilmek için ise, her türlü şart ve koşulları halkımızla iç içe yaşayarak, birlikte yürüyerek oluşturmak zorunda olduklarını ve günün ayağa kalkma günü, emanetlerin geri alınması günü olduğunu söyledi.
“SALICI Hedefimiz önce yerel seçimlerde İstanbul’u almak”
Pendik İlçe Örgütü Başkanı Halit Temiz’in ev sahipliğinde düzenlenen, ilçe örgütü yöneticileri ile çok sayıda partilinin katıldığı yemekte konuşan İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı, yerel seçimlere ilişkin çalışmalar hakkında bilgi vererek, “Hedefimiz önce yerel seçimlerde İstanbul’u almak, ardından genel seçimlerde Türkiye’de CHP iktidarını kurmaktır. Bunu için hep birlikte daha çok çalışacağız” dedi.