GÖNÜL FERMAN DİNLEMEZ…

GÖNÜL FERMAN DİNLEMEZ…
TRT 1 ekranında yayınlanan? Diriliş Ertuğrul nefes kesen yeni bölüm fragmanı ile bu akşam ekrana geliyor.

Reyting rekortmeni dizi Diriliş Ertuğrul 68. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Çarşamba akşamları ekrana gelecek olan Diriliş Ertuğrul'da iki obayı birbirine düşürecek olan fitili ateşleyen Simon'a Ural'ın cevabı ne olacaktır. Ural, Amanda'yı eli bağlı karşısında görünce yıkılır. Son çırpınışıla Amanda'yı öldürmek isteyen Ural bunu başarabilecek midir? Ertuğrul Kayı Obasına yapılan baskın ve Halime Hatun ve Aslıhan Hatun'un kaçırılması olayının arkasında yatan ihaneti bulunca suçlaları cezalandıracağına yemin etmiştir. Diriliş Ertuğrul nefes kesen yeni bölüm fragmanı ile Çarşamba akşamı TRT 1 ekranında...
DİRİLİŞ ERTUĞRUL 68. BÖLÜM ÖZETİ
İki Obayı da Şok Eden Gelişmenin Akıbeti ne Olacak?
Simon, Amanda’yı Kayı Obasına getirerek iki obayı da kavuracak ateşin fitilini ateşlemiştir. Bu ateşin tutuşup tutuşmamasında tarafların hangi adımları etkili olacak? Simon’un yaptığı kurnazca hamleye Ertuğrul’un karşı hamlesi nasıl olacak? Öte yandan suçun tek faili olarak görülen Amanda’yı, eşkıyaların yerini Aliyar’a söylemiş olması kurtarabilecek mi? Amanda’nın sorgulanmasında neler yaşanacak?
 Kirli Planı Bozan Başka Bir Kirli Plan…
Kirli planının işlemesiyle keyfi yerine gelen Ural, bir anda Amanda’yı eli bağlı olarak karşısında bulunca ne yapacak? Simon’un beklenmeyen bu hamlesini ihanet olarak gören Ural’ın bu ihanete karşılığı nasıl olacak?
 ŞER ODAKLARI ER YA DA GEÇ BİRBİRİNE DÜŞER
İki obayı birbirine kırdırma planında Amanda kozunu oynayan Simon’un keyfini kaçıracak gelişme ne olacak? Oynadığı bu kozla Ural’ın nefretinin kazandığının farkında olan Simon, Ural hakkındaki planlarında başarılı olacak mı? Öte yandan Simon ve tapınakçıları göz hapsinde tutan Turgut’u bekleyen tehlike ne?
 GÖNÜL FERMAN DİNLEMEZ…
Yaşanan hadiselerin Çavdar Otağında yansımaları nasıl olacak? Candar Bey’in çocukları hakkında alacağı şok karar ne olacak? Ertuğrul’a içten içe sevda besleyen Aslıhan’ı bu hususta bekleyen sürpriz gelişme ne olacak?

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir