GERİ DÖNÜŞÜM ZİYARETLERİ GÜLLÜBAĞLAR İLEDEVAM EDİYOR

GERİ DÖNÜŞÜM ZİYARETLERİ GÜLLÜBAĞLAR İLEDEVAM EDİYOR
Çamçeşme ve Orhangazi Mahallelerinin ardından geri dönüşüm konusunda bilinçlendirme ziyaretleri bu kez Güllübağlar Mahallesi’nde gerçekleşiyor.

Hane hane dolaşarak esnaf ve mahalle sakinlerine yapılan ziyaretlerde broşür ve atıkların toplanacağı poşetler de dağıtılıyor.
Pendik Belediyesinin Çevre Koruma ve Ambalaj Atıkları Değerlendirme Vakfı (ÇEVKO) işbirliğiyle yaptığı geri dönüşüm bilinçlendirme ziyaretleri, Güllübağlar Mahallesi’yle devam ediyor. Daha önce Çamçeşme ve Orhangazi Mahallelerinde olduğu gibi,  bu kez de Güllübağlar mahallesinde hane dolaşan ekipler, esnaf ve mahalle sakinlerine geri dönüşüm konusunda bilgilendirme yapmaya başladı. Ziyaret noktalarında tanıtıcı broşür ve atıkların toplanacağı poşetler de dağıtılıyor. Ayrıca vatandaşların geri dönüştürülebilir atıklarını TUVTÜRK arkasında bulunan Atık Getirme Merkezi ve Cemile Çopuroğlu Ortaokulu bahçesine kurulacak Atık Getirme Merkezine bırakmaları konusunda gerekli bilgilendirme de yapılıyor.
Çamçeşme Mahallesi’nde atık toplama miktarı 12 kat arttı
Geçtiğimiz dönemlerde Çamçeşme Mahallesi’nde gerçekleştirilen bilinçlendirme ziyaretleri rakamlara olumlu yönde yansımış durumda. Mahallede ayda ortalama 400 kilogram olan atık miktarı, bilinçlendirme ziyaretleri sonrasında 12 kat artarak ayda ortalama 6 bin kilograma ulaştı. 
 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir