GENÇLERİN ABİSİ

GENÇLERİN ABİSİ
Trabzonspor'un süperstarı Oscar Cardozo kısa sürede takıma uyum sağladı, idmanlardaki performansıyla Vahid hocayı kendisine hayran bıraktı.

Trabzonspor'un süperstarı Oscar Cardozo kısa sürede takıma uyum sağladı, idmanlardaki performansıyla Vahid hocayı kendisine hayran bıraktı. Avni Aker'de oynanan önceki günkü maçta da 2 gol birden atan Paraguaylı forvet, taraftarları mest etmeye başladı.
si üzerine, teknik heyet kadroyu ikiye bölerek Avni Aker'de hazırlık karşılaşması yaptı. Cardozo 2 gol birden atarak taraftarlara resital sundu. Gelişiyle birlikte Türk spor basınının gözdesi olan yıldız forvetin formaları da şimdiden rekor kırdı. Şu ana kadar 10 bin civarında forması satılan Cardozo'da bu rakamın sezon içerisinde artması bekleniyor. Daha önce Bordo-Mavililer'de bu sayıya ulaşan bir oyuncu olmamıştı.
Gençlerin abisi
Takım içerisinde yer alan genç oyunculardan büyük sevgi gören süperstar, kurduğu diyaloglarla da dikkat çekiyor. Antrenmanlarda sürekli olarak altyapıdan gelenlerle özel olarak ilgilenerek gelişimlerine katkıda bulunuyor. Cardozo, forvette oynayan isimlere ikazlarda bulunmayı da ihmal etmiyor.
Halilhodzic midesini üşüttü
Bu arada Trabzonspor, yeni sezon hazırlıklarına Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde devam ediyor. Çalışmaya sakatlıkları nedeniyle salonda çalışan Serdar Gürler, Mustafa Yumlu, Bourceanu, Özer Hurmacı ve Kayserispor ile transfer görüşmeleri yapmak için izin alan Anıl Taşdemir katılmadı. Bordo-Mavililer, antrenmanda kondisyon ağırlıklı bir çalışma gerçekleştirdi. Öte yandan Vahid Halilhodzic mide rahatsızlığı geçirdiği için çalışmaya katılmadı, yardımcı antrenör Jacgues Bonnevay takımın başında yer aldı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir