GAZİPAŞA KIRMIZI BEYAZA BOYANDI

GAZİPAŞA KIRMIZI BEYAZA BOYANDI
Cumhuriyetin 93. yıldönümü dolayısıyla önce Yunus Emre Kültür Merkezi’nde, ardından Gazipaşa Meydanı’nda düzenlenen etkinlikler, her yaştan vatandaşa Cumhuriyet coşkusu yaşattı

 Ücretsiz  Fotoğraf çekim standı, Cumhuriyet temalı fotoğraf sergisi, müzik dinletisi, bayrak dağıtımı ve çocuklar için yüz boyama standı gibi etkinlikler gün boyu devam etti.
Atatürk Anıtı önünde çelenk konulmasıyla başlayan kutlamalar,  Yunus Emre Kültür Merkezi'nde düzenlenen törenle devam etti. Pendik Kaymakamı Bahattin Atcı ve Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin’in ve ilçe protokolünün katıldığı tören, öğrencilerin şiirleri, halk oyunları gösterileri ve marşlarıyla coşkulu bir havada gerçekleşti.  Öğrencilerin 15 Temmuz’u konu edinen gösterisinin de yer aldığı tören sonunda  yarışmalarda dereceye giren öğrencilere  ödülleri dağıtıldı.
GAZİPAŞA KIRMIZI BEYAZA BOYANDI
Pendik Belediyesi tarafından Gazipaşa Caddesi’nde gün boyu gerçekleşen etkinliklerle her yaştan Pendikli Cumhuriyet coşkusu yaşadı.  Alanda kurulan Cumhuriyet konulu fotoğraf sergisi vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü.  Basın Yayın Müdürlüğü ekipleri tarafından kurulan özel Cumhuriyet Panosu önünde ücretsiz fotoğraf çekimi gerçekleştirildi.  Pendik’in her yerini kırmızı beyaza boyamak üzere vatandaşlara binlerce Türk Bayrağı dağıtıldı.  Gazipaşa’daki  etkinliklere Belediye Başkan yardımcıları Cevat Yaman,  Ramazan Öztürk, Ali Çelik ve Ekrem Yıldırım da katılarak hem vatandaşlara bayrak dağıtıla, .
Ayrıca alanda Melisa ve Tarkan Çallıoğlu ile Barış Turan’dan oluşan grup tarafından  müzik dinletisi gerçekleşirildi.  Aralarında kendi bestelerinin  de yer aldığı Atatürk ve Cumhuriyet konulu şarkıları seslendiren grup, konserini 10. Yıl Marşı ve Gençlik Marşlarıyla sona erdirdi.  Yoğun ilgi gören konserde alanda toplanan vatandaşlar,  şarkı ve marşlara hep birlikte eşlik ettiler.
Anne babalarıyla birlikte alana gelen çocuklar da yüz boyama, balon şekillendirme etkinlikleriyle eğlenceli dakikalar yaşadı. Akşama kadar süren etkinliklerde Belediye ekipleri tarafından  vatandaşlara çay ve çorba dağıtımı da gerçekleştirildi.
Tuluyhan Uğurlu Konseri iptal edildi
Öte yandan akşam Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezi’nde yapılması planlanan Tuluyhan Uğurlu konser programı ise Hakkari'den gelen şehit haberleri sebebiyle iptal edildi.

untitled-2rr56.gifuntitled-265.gif

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir