GALATASARAY'A OĞULCAN ŞOKU

GALATASARAY'A OĞULCAN ŞOKU
Galatasaray'da başkan yardımcısı Yusuf Günay, Oğulcan Çağlayan ve Uyuşmazlık Çözüm Kurulu'ndan çıkan ceza ile ilgili konuştu. Rizespor, Galatasaray'a transferi sonrası Oğulcan Çağlayan ile mahkemelik olmuştu.

Son haftalarda gösterdiği başarılı performansla Fatih Terim'in ilk 11'de değişmezleri arasına gelen Oğulcan Çağlayan için Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Uyuşmazlık Çözüm Kurulu'ndan ceza çıktı.
Rizespor transferde haksız fesih nedeniyle  Oğulcan Çağlayan'a karşı açtığı davayı kazandı. Oğulcan Çağlayan'a 6 maç ve 1 milyon 200 bin Euro ödeme cezası verildi.
Galatasaray'dan açıklama: Kulüple ilgili bir şey yok
Akşam saatlerinde Galatasaraylı Oğulcan Çağlayan ile ilgili haber gündeme bomba gibi düştü. Bazı haberlerde sarı - kırmızılılara 1 milyon 250 bin Euro ceza verildiği iddia edildi. Ancak Galatasaray yönetimi bunu doğrulamadı. Galatasaray Başkan Yardımcısı Yusuf Günay, Ajansspor’a yaptığı açıklamada, “Konu sadece Oğulcan ile ilgili ancak karar daha kesinleşmedi. Galatasaray Kulübü olarak bize verilen bir ceza söz konusu değil” ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir