FIRTINA'YA YENİ KRAL! PHİLİP ZİNCKERNAGEL

FIRTINA'YA YENİ KRAL! PHİLİP ZİNCKERNAGEL
Ara transfer çalışmalarına başlayan Trabzonspor yönetimi, gol sorununu çözmek için Alexander Sörloth'un ülkesi Norveç'e yelken açtı. Bordo-mavililer, Norveç Ligi'nde bu sezon 22 gol, 24 asistle parlayan yıldız isimle masaya oturacak.

Bordo-mavili yönetim, devre arası takviyeleri için operasyona erken başladı. Karadeniz devinin ilk hedefi ise hücum oyuncuları almak..
Son 4 Süper Lig maçında kalesinde bir gol görmesine rağmen rakip fileleri de sadece iki kez havalandırma başarısı gösteren Trabzonspor'da 0-0 sona eren Kayserispor sınavı sonrası yönetim kısa bir toplantı yaptı..
Yönetim kurulu, devre arası takıma direkt oynayabilecek bir forvet ve ofansif orta saha dahil edilmesi konusunda fikir birliğine vardı. Listenin ilk sırasındaki isim de ortaya çıktı..
Bordo-mavililer, Norveç'in Bodo Glimt takımında forma giyen 25 yaşındaki Philip Zinckernagel'e teklif yapacak..
Bu sezon takımıyla muhteşem işlere imza atan 1.75 boyundaki yıldızın 31 Aralık'ta bitecek olması nedeniyle yöneticiler hemen görüşmelere başladı..
Gol makinesini ikna etmek için iyi bir öneri yapmayı planlayan yöneticiler ayrıca Sörloth örneğindeki gibi "Bizde de aynı performansı sergilersen çok daha iyi bir teklif gelmesi durumunda gitmene izin verilecek" önerisi de masaya getirecek..
Danimarkalı forvet, Norveç Ligi'nde bitime haftalar kala şampiyonluğunu garantileyen Bodo Glimt takımının bu başarıyı yakalamasında en önemli faktörlerden birisi oldu.. 
İNANILMAZ PERFORMANS
Oynadığı 30 maçta 22 gol, 24 asist gibi ulaşılması zor istatistiklere imza atan Zinckernagel, forvet oynayabilmesinin yanı sıra sağ ve sol kanatta da görev yapabiliyor.
Yönetim bu transfer ile hem gol atamama sorununu çözme hem de ilerisi için önemli bir yatırımın planlarını yapıyor..
Bu arada Zinckernagel'in adı Türkiye'de son dönemlerde Fenerbahçe kulübü ile de sıklıkça anılıyordu..

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir