Fırtına’na zirve için Antep’i ağırlıyor

Fırtına’na zirve için Antep’i ağırlıyor
Süper Lig’de son 5 maçta galip gelerek zirve için büyük adımlar atan fırtına bugün sahasında konuk edeceği Gaziantep FK’yı mağlup ederek rakipleri ’ile olan puan farkını iyice kapatmak istiyor.

Teknık direktör Abdullah Avcı'nın gelmesi ile kayıp denilen sezonu tersine çevirerek adeta küllerinden yeniden doğan Trabzonspor , ligde 5'te 5 yaparak zirve ile  olan puan farkını iki maça indirdi . Fırtına bugün sahasında konuk edeceği Gaziantep FK' maçından mutlak galibiyetle ayrılmak istiyor.
Trabzonspor’da Abdülkadir Ömür, Abdulkadir Parmak, Trondsen sakatlıkları nedeniyle, Serkan Asan ise hasta olduğu için forma giyemeyecek. Son haftalarda kazanan kadroyu çok bozmayan Abdullah Avcı'nın Malatyaspor karşılaşmasını kazanan kadroyu da koruma düşüncesinde olduğu gelen bilgiler arasında
TRABZONSPOR’DA UĞURCAN MÜJDESİ
Bordo-mavili takımın Başarılı file bekçisi Uğurcan Çakır Gaziantep maçı öncesi yapılan son idmanda takımla çalıştı. Kalça bölgesindeki ağrı nedeniyle iki gündür antrenmanlara katılmayan Uğurcan'ın kendisini iyi hissettiği ve oynayabilecek durumda olduğu ifade edildi. Öte yandan bordo-mavili ekibin İngiliz oyuncusu Lewis Baker'ın da kas ağrılarının olduğu ancak çok ciddi bir sakatlığının bulunmadığı öğrenildi. Ağrıları sürürse yerine Flavio görev yapacak.
MUHTEMEL 11'LER
Trabzonspor: Uğurcan, Kamil Ahmet, Edgar, Hugo, Marlon, Berat, Baker (Flavio), Ekuban, Bakasetas, Nwakaeme, Djaniny.
Gaziantep FK: Günay, Oğuz, Ertuğrul, Djilobodji, Tosca, Güray, Mirallas, Rashid, Maxim, Muhammet, Kenan.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir