Fırtına'da gündem Ezgjan Alioski

Fırtına'da  gündem Ezgjan Alioski
Trabzonspor yeni sezona güçlü bir kadro ile başlamak istiyor. Bruno Peres, Gervinho, Hamsik ve Koita'yı kadrosuna katan bordo-mavililer şimdide sol bek için Ezgjan Alioski ‘yi gündemine aldı.

Bordo-mavililerde sol bek transferi için planlar başa döndü. Trabzonspor transfer döneminin başında Leeds United ile kontratı sona eren Ezgjan Alioski ile ilgilenmişti. Ancak Türkiye Futbol Federasyonu'nun yabancı kararını 8+6 olarak belirlemesiyle karar değiştirmişti.
Uzun süre Umut Meraş için Le Havre ile pazarlıklar yapıldı. Ancak Fransız kulübü 4 milyon euro gibi astronomik bir rakamdan aşağı düşmeyince bordo-mavili kulüp bu transferi rafa kaldırdı. Bordo-mavililer şimdi en başa döndü. Yeniden yabancı formülünü devreye soktu. Hedefte yine Alioski var. 
MAKEDONYA ELENDİ TALİBİ KALMADI
Ezgjan Alioski'nin aklında İtalya vardı. Kariyerini Çizme'de sürdürmek isteyen Makedon futbolcu bu pazardan kendine bir takım bulamadı. Henüz hiçbir ekiple anlaşamadığı için de Trabzonspor bir kez daha devreye girdi.
 Karadeniz temsilcisi 29 yaşındaki oyuncuyla ikinci bir görüşme daha gerçekleştirecek. Makedon sol bekin aklını çelmeye çalışacak. Alioski, EURO 2020'de Makedonya formasıyla 3 grup maçında da forma giyerek 1 gol kaydetmişti. Ancak burada beklenilen performansı sergileyemediği için o çok istediği teklifler gelmemişti. Fırtına fırsat kolluyor. 
2 GOL 3 ASİST
Alioski geçen sezon Leeds United formasıyla 36 karşılaşmaya çıktı. 2 defa ağları havalandırırken, 3 de asist yaptı. 5 gole direkt katkı yaptı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir