Fırtına Vodafone park’ta kopacak

Fırtına Vodafone park’ta kopacak
Trabzonspor, süper Kupa’yı kazanmanın morali ile bugün deplasmanda İstanbul ekibi Beşiktaş’ı mağlup ederek ligde zirveye çıkmanın hesaplarını yapıyor. Karadeniz fırtınasının deneyimli hocası Abdullah Avcı Vodafone Park’tan zaferle ayrılmanın hesaplarını y

ABDILLAH AVCI’NIN BİLEĞİ BÜKÜLMÜYR
Trabzonspor'un başında çıktığı 12 lig maçında sadece 1 mağlubiyet alan Abdullah Avcı ise eski takımına karşı ayrı bir motivasyonla sahaya çıkacak. Deneyimli teknik adam, Süper Kupa zaferinin ardından Beşiktaş'ı da devirerek camiaya çifte sevinç yaşatmanın hesaplarını yapıyor.
ÖMÜR VE KAMİL YOK 
Trabzonspor, Süper Lig’in 22.haftası maçında bu akşam Beşiktaş ile karşı karşıya geliyor. Vodafone Park Stadı’nda oynanacak müsabaka saat 19.00’da başlayacak. Karşılaşmayı Halil Umut Meler yönetecek. Bordo-Mavili ekipte sakat olan Abdülkadir Ömür ve kart cezalısı Kamil Ahmet dışında eksik oyuncu bulunmuyor.
 ZAFER YEMİNİ
 Süper Kupa’yı kazanmanın morali ile Beşiktaş’ı da devirmenin mücadelesini verecek olan Trabzonspor, rakibi ile arasındaki puan farkını azaltmak istiyor. 6 puan değerindeki müsabaka için tek yürek oldu. Zafer yemini eden Bordo-Mavili futbolcular, kenetlenmiş durumda.
 STAT: Vodafone Park 
HAKEM: Halil Umut Meler SAAT: 19.00 YAYIN: beIN SPORTS
 BEŞİKTAŞ: ERSİN, ROSIER, WELINTON, VIDA, N’SAKALA, ATIBA, SOUZA, GHEZZAL, LARIN, MENSAH, ABOUBAKAR 
TRABZONSPOR: UĞURCAN, SERKAN, EDGAR, HUGO, MARLON, FLAVIO, BERAT, ABDÜLKADİR PARMAK, EKUBAN, NWAKAEME, DJANINY SEMEDO

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir