Fırtına Bakasetas’ile yolları ayırıyor

Fırtına Bakasetas’ile yolları ayırıyor
Anastasios Bakasetas ile yolların ayrılmasının beklendiği Trabzonspor'da orta sahaya yeni bir takviye adına hedef belirlenirken transfer adına da görüşmeler başlamış durumda.

Trabzonspor, orta sahaya yeni bir isim eklemeye hazırlanıyor. Anastasios Bakasetas ile yolların ayrılıması beklenirken orta sahaya yapılacak yeni hamle için de hedef belirlenmiş durumda.
BAKASETAS'TA YOL AYRIMI
Bordo-Mavililer’de geçen sezondan bu yana süren Bakasetas bilmecesi sona eriyor. Yönetim defalarca sözleşme uzatma teklifi götürdüğü yıldız oyuncudan beklediği yanıtı alamadı. Panathinaikos’un başına geçen Fatih Terim’in de Yunan 10 numaraya ilgisini açıkça belirtmesinin ardından Fırtına’da yol ayrımı kesinleşti. Teknik direktör Abdullah Avcı’nın, yönetime verdiği raporda resmi teklif gelmesi halinde Bakasetas’la devre arasında da yol ayrımına gidilebileceğini ilettiği bildirildi.
BARTOSZ SLISZ İÇİN YENİ ADIM
Trabzonspor’un daha önce gündemine gelen Legia Varşova’lı orta saha oyuncusu Bartosz Slisz için sürpriz bir hamle daha gelecek. Bordo-Mavililer oyuncunun menajeriyle temas kurma kararı aldı. Bordo-Mavili scout ekibinin listesinde olan, canlı olarak izlenen oyuncu için olumlu rapor çıkmıştı. 24 yaşındaki oyuncu için Atalanta ve Lecce’nin ilgisi olduğu belirtilmişti. Ancak Polonya basınında yer alan iddiaya göre Trabzonspor’un genç yetenek için harekete geçeceği ifade ediliyor.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir