FIRTINA ABDULLAH AVCI’İLE DEPLASMAN KÂBUSUNA SON VERDİ

FIRTINA ABDULLAH AVCI’İLE DEPLASMAN  KÂBUSUNA SON VERDİ
Tecrübeli Teknik direktör Abdullah Avcı ile bambaşka bir kimliğe bürünen ve yükselişe geçen bordo-mavili takım Trabzonspor, ilkleri gerçekleştirmeye devam ediyor. Fırtına bu sezon dış sahada ilk kez galibiyet alarak deplasman kabusuna son verdi.

Teknik direktör Abdullah Avcı ile bambaşka bir kimliğe bürünen ve yükselişe geçen Trabzon, ilkleri gerçekleştirmeye devam ediyor. Dış sahada 124 gündür kazanamayan Karadeniz devi, A.Gücü'nü mağlup ederek dış sahadaki galibiyet hasretine son verdi. En son deplasmanda geçen sezon 25 Temmuz'da oynanan ligin son haftası maçında Kayserispor karşısında 2-1 galip gelen Karadeniz ekibi, bu sezon dış sahada galibiyet alamamıştı. Trabzonspor, bu sezon 5 deplasman maçında 1 galibiyet, 3 beraberlik, 1 mağlubiyetle hanesine 6 puan yazdırdı.
ŞİMDİ SIRADA SİVASSPOR VAR
Abdullah Avcı ile çıktığı ilk iki maçta Erzurumspor ve MKE A.Gücü'nü yenen Karadeniz devi ilk 6 maç için en az 15 puanlık hedef koymuştu. Bordo-mavililer, 15. haftada oynayacağı Galatasaray maçına kadar olan süreçte Sivasspor, Kayserispor (D), Çaykur Rizespor ve Hatayspor (D) ile karşı karşıya gelecek. Hedef bu süreci kayıpsız atlatabilmek.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir