FIRSAT DEVAM EDİYOR

FIRSAT DEVAM EDİYOR
17 Kasım’da 7.si düzenlenecek olan “İş’te Pendik Buluşmaları”, iş arayanların olduğu kadar işverenlerin de başvuru kapısı oldu.

Sağlıktan otomotive kadar farklı alanlarda faaliyet gösteren firmalar, aradıkları vasıflı ve vasıfsız elemana bu platformdan ulaşıyor.
Pendik Belediyesinin İŞKUR’la birlikte düzenlediği organizasyonun ilki, Mayıs 2015’te gerçekleşti.   Başta Pendik olmak üzere bölgedeki tüm işveren ve iş arayanların düzenli olarak bir araya getirildiği bir istihdam platformu oluşturuldu. Bu yönüyle iş arayanlar kadar işverenlere de önemli bir fırsat sunularak kendilerini tanıtma, adaylarla yüz yüze görüşme ve aradıkları elemana daha hızlı ve kolay ulaşma imkânı sağlandı.  17 Kasım’da Yunus Emre Kültür Merkezi'nde 7.si düzenlenecek organizasyonda bugüne kadar 80’e yakın firma yer aldı.
7. buluşmaya katılacak firmalar
İş'te Pendik Buluşmaları'nın 7.sine katılarak açık iş pozisyonlarına eleman arayacak firmalar şöyle:
Ceva Lojistik, Yurtiçi Kargo, Emsey Hospital, Tayaş Gıda, Eleman.net, Carrefoursa, İŞKUR, Temizlikyolda.com, Ersoy Hastanesi, Pentaş, Vizyon Grup, Petek İnsan Kaynakları, Ayedaş, Fanpop, Doğuş Cips ve Otokoç…

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir