FESTİVALE GÖRKEMLİ KAPANIŞ

FESTİVALE GÖRKEMLİ KAPANIŞ
Bu yıl 13.'sü düzenlenen ve 4 gün süren Pendik Uluslararası Çocuk Festivali kapanış programıyla sona erdi. Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin "Bütün dünyanın çocuklarına yetecek sevgimiz var dedi.

13. Pendik Uluslararası Çocuk Festivali, sahil alanında düzenlenen muhteşem finalle sona erdi. Bu yıl 12 ülkeden 245 çocuğun katıldığı festival 4 gün boyunca renkli gösterilere sahne oldu. Festivalin kapanış programında bir konuşma gerçekleştiren Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin, " Türkiye dünyada çocuk bayramı olan yegane ülke. Bunun için Meclisimize ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e ne kadar teşekkür etsek azdır. Meclisimizin yıl dönümüyle birlikte çocuk bayramının kutlanması çok anlamlı. Çünkü bu coğrafyada bu millet kendi kaderini milli iradeyle tayin etmiştir."dedi.
Dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi
Yeryüzünde barış, huzur ve refahı istediklerini belirten Başkan Şahin "Biz gerçek anlamda barışın bekçileriyiz. 13. kez gerçekleştirdiğimiz festivali sadece bu ülkenin çocukları kutlasın istemiyoruz. Bütün dünyanın çocuklarına yetecek sevgimiz var. 12 ülkeden gelen çocuklarla bizim çocuklarımız arasında çok  güçlü dostluklar oluştu."şeklinde konuştu. Konuşmanın ardından misafir ülke çocukları dans gösterilerini sergilerken izleyenlerden bol alkış aldılar. Çeşitli kategorilerde yapılan müzik yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edilen kapanış programı hatıra fotoğraf çekimiyle son buldu.

untitled-3uyuyu.png

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir