FENERBAHÇE'YE KOLAROV ŞOKU

FENERBAHÇE'YE  KOLAROV ŞOKU
Roma teknik direktörü Fonseca Fenerbahçe’nin gündemindeki futbolcuyla bir görüşme gerçekleştirdi, Kolarov’un bunun ardından takımda kalmaya karar verdiği ortaya çıktı

Fenerbahçe’nin transfer görüşmeleri yapmak üzere İstanbul’a getirdiği Aleksandar Kolarov’da beklenmedik gelişmeler yaşandı.
 Roma formasını üç yıldır başarıyla giyen ve geride bıraktığımız sezonda 9 gol atarak da dikkatleri üzerine çeken Sırp sol bekin ayrılması beklenirken, takımda yaşanan teknik adam değişikliğiyle birlikte hesapların değiştiği ortaya çıktı. 
İtalyan basını Roma’nın yeni teknik direktörü Paulo Fonseca’nın önümüzdeki sezonun takımına yönelik planlamasını gerçekleştirdiğini ve bu planlamada Kolarov’ada yer olduğunu duyurdu. Portekizli çalıştırıcının futbolcuyla bir görüşme gerçekleştirdiği, Fonseca’nın bu görüşmede kendisini takımında görmek istediği ileterek planlarını paylaştığı, bu sözlerin Sırp futbolcuyu etkilediği kaydedildi.  
Paulo Fonseca’nın kendisine mutlaka ihtiyacı olduğu yönündeki sözleri karşısında heyecanlanan Kolarov’un bu gelişmelerin ardından gelecek sezon da Roma takımının bir parçası olacağı belirtildi. İtalyan ekibindeki teknik adam değişikliğinin, futbolcunun transfer olmasının önünü kestiği ifade edildi. 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir