FENERBAHÇE’DEN 8 KARAVANA!

FENERBAHÇE’DEN 8 KARAVANA!
Ali Koç döneminde tam 8 stoper transfer eden Fenerbahçe bir türlü aranan ikiliyi bulamadı ve devre arası yine stoper alınması gündemde.

Fnerbahçe'de, yılların stoper şanssızlığı bu sezon da devam ediyor. Savunma göbeğindeki oyuncuların performansından çok çeken sarı-lacivertliler, bu sezon kötü sonuçlarda yine stoperleri konuşmaya devam ediyor. Geride kalan haftalarda Beşiktaş derbisinde Lemos bireysel hatalarıyla yenilgiyi hazırladı.
Denizli'de Serdar Aziz gereksiz şekilde atılarak takımını eksik bıraktı. Yeni Malatya karşısında ise Tisserand yaptırdığı penaltı ile saç baş yoldurdu. Sadık ise yetersiz performansı dolayısıyla 45'te oyundan alındı. Avrupa'da da 5 büyük ligde stoperleri F.Bahçe'den fazla penaltı (5) yaptıran tek takım Schalke. (6) Ali Koç'un başkanlığında ilk iki sezonda da stoper transferleri fiyaskoyla sonuçlandı.
8 TRANSFER YETMEDİ, YİNE STOPER LAZIM
Ali Koç döneminde ilk takıma katılan isim Meksikalı Reyes'ti... Oyuncu devre arasında anında gönderildi. Ardından Serdar Aziz ve Sadık Çiftpınar ikilisi alındı. Yetmedi, aynı sezonun sonunda Matias Zanka ve Adil Rami takviyeleri yapıldı. Falette kiralandı. Şubat ayında Rami, bu sezon başında ise hem Reyes hem de Zanka gönderildi. Ancak Lemos ve Tisserand takviyelerine rağmen bir türlü istenen istikrar yakalanamadı. Ocak transfer dönemi yaklaşırken Fenerbahçe'de yine ilk konuşulan isim stoper.

 

cxvxzc.jpg
KASADAN 270 MİLYON TL ÇIKTI
Fenerbahçe, Başkan Ali Koç döneminde transfer edilen 8 stoper için bonservis, imza parası ve maaşları dahil olmak üzere şimdiye kadar toplam 28.35 milyon (270 milyon TL) Euro ödedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir