Fenerbahçe'de ortalık toz duman

Fenerbahçe'de ortalık toz duman
Ezeli rakibi Galatasaray'a sahasında 1-0 ile boyun eğen Fenerbahçe bu karşılaşmanın ardından Ziraat Türkiye Kupası'nda Başakşehir'e mağlup olarak, Türkiye Kupası'na da veda etmesi yönetimi harekete geçirdi. Hedefte teknik direktör Erol bulut var.

Sezona çok iddialı bir kadro kurarak başlayan ve ilk hedefi Süper Lig şampiyonluğu olsa da bu sezon bekleneni veremeyen  Başakşehir karşısında alınan mağlubiyet ve takımın kötü oyunu sonrası Teknik Direktör Erol Bulut'a taraftarlar  büyük tepki gösterdi
Ayrıca ligde Galatasaray ve Beşiktaş ile aynı puana sahip olunsa da Bulut'un geleceği kamuoyunda tekrar tartışılmaya açıldı. Özellikle sarı-lacivertli taraftarlar maçın ardından takımın teknik patronuna yönelik sosyal medya üzerinden sert eleştirilerde bulundu.. 
Sarı-lacivertlilerin gündeminde ayrılıkla ilgili bir konu bulunmadığı öğrenildi. Teknik heyetle yola devam edecek yönetim en önemli hedef olan şampiyonluk yolunda ilerlemeye çalışacak.. 
Teknik adam değişikliğine yönelik beklenti daha önce de gündeme gelmişti. Ligde kazanılan Başakşehir maçı öncesi zor durumda olan sarı-laciverlilerde yönetim Erol Bulut'un arkasında durmuştu. Bu maç sonrası ciddi bir çıkış yakalayan takım liderliğe kadar yükselmişti.. 
KARŞILIĞINI ALAMIYORUZ
Ali Koç toplantıda Erol Bulut'a özellikle oyuncu performansları üzerinden eleştireler yaparken, "Büyük yatırımlar yaptık ama karşılığını alamıyoruz. Daha iyi oynamalıyız" dediği iddia edildi.. 
DEĞİŞİKLİK GÜNDEMDE YOK
Toplantıda takımın çok defansif oynatıldığı ve Mesut Özil'in çok geriden top aldığının da üstü çizildi. Fenerbahçe'de Erol Bulut'un performansına rağmen şu an hoca değişikliği gündemde yok.. 
Öte yandan, Pelkas ve Gustavo'nun yanısıra İrfan Can'ın da iyileşmesi sonrası takımın ideal düzenine kavuşacağı ifade edildi. Bu nedenle Göztepe maçıyla birlikte bu isimlerin takımda yer alması bekleniyor. Devamında da oyunun toparlanması hedefleniyor.. 
SİSTEM KARMAŞASI
Kupa maçında ortaya çıkan en önemli sıkıntılardan biri de futbolcuların maç içinde kulübeye dönüp bir şeyler anlatması oldu. Benzer şekilde oyuncular saha içinde de birçok pozisyonda anlaşamadı. Bu durum daha önce birkaç kez yaşanan sorunun devam ettiğini gösterdi.. 
SAHA İÇİNDE PANİK HAVASI
Süper Lig'de ilk devre tamamlanmasına rağmen takımın hala gerçek anlamda sisteminin oturmadığı ve oyuncuların da saha içinde taktiksel açıdan farklı hareket ettiği gözlendi. Hem teknik heyet hem de yönetim saha içinde oluşan panik havasına çözüm arıyor.. 
Başakşehir mağlubiyetiyle sadece Türkiye Kupası defteri kapanmadı, 120 dakikalık bir performans ortaya koyan oyuncuların ciddi şekilde yıprandığı ortaya çıktı. Maçın büyük bölümünü 10 kişi oynayan sarı-lacivertlilerde fiziksel açıdan ciddi şekilde yorgunluk belirtileri başladı.. 
Karşılaşmanın sonunda büyük üzüntü yaşayan futbolcular aşırı yorgunluktan da şikayet ederken Fatih Karagümrük maçı öncesi takımın dinlenmeye yönelik bir program uygulayacağı ifade edildi..
 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir