FENERBAHÇE'DE DERBİSİ ÖNCESİ FLAŞ GELİŞME

FENERBAHÇE'DE DERBİSİ ÖNCESİ FLAŞ GELİŞME
Sarı-Lacivertliler’in günlerdir dört gözle beklediği haber geldi. Gökhan Gönül, derbi öncesi ilk kez takımla çalıştı, idmanı herhangi bir sorun yaşamadan tamamladı.

Sarı-Lacivertliler’in günlerdir dört gözle beklediği haber geldi. Gökhan Gönül, derbi öncesi ilk kez takımla çalıştı, idmanı herhangi bir sorun yaşamadan tamamladı. Samandıra’da keyifler yerinde. Tecrübeli oyuncular, yenilere Beşiktaş maçının önemini anlatıyor. Erol Bulut ise derbiyi kazandıracak taktiği öğrencilerine ezberletiyor. 
Fenerbahçe’de son iki gündür sevindirici gelişmeler yaşanıyor. Önceki gün yapılan antrenmanda, bağırsak enfeksiyonu nedeniyle günlerdin takımdan ayrı kalan Diego Perotti boy göstermişti.
Dün de Gökhan Gönül’den güzel haber geldi. Milli aradaki sakatlığında arka adalesinde yırtık oluşan Gökhan, önceki gün takımdan ayrı çalışmalara başlamıştı.
Kaptan, dün arkadaşlarına katıldı. Gökhan Gönül, idmanın tamamında yer aldı. Tecrübeli sağ bekin çalışma sonunda yapılan kontrollerinde de bir sıkıntıya rastlanmadı. Böylece Gökhan’ın yarınki zorlu derbide ilk 11’de olma ihtimali fazlasıyla arttı. 
Stres yok, herkes neşeli
Sarı-Lacivertliler’de tüm futbolcular Beşiktaş maçının ne kadar önemli olduğunun farkında.
Yine de derbi atmosferini tecrübe etmiş isimler, ilk kez bunu yaşayacak arkadaşlarına uyarılarda bulunup, bol bol bilgi veriyor. 
Zorlu karşılaşma öncesi Samandıra’da keyifler de yerinde.
Futbolcuların antrenmanlarda neşeli ve stresten uzak halleri, Erol Bulut’u fazlasıyla memnun ediyor. Ayrıca oyuncular arasındaki konuşmalarda galibiyet dışında bir ihtimalden söz edilmiyor!

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir