FENERBAHÇE'DE BÜYÜK KRİZ...

FENERBAHÇE'DE BÜYÜK KRİZ...
Transfer döneminde kadrosuna kattığı 18 yeni isimle adından söz ettiren Fenerbahçe'de, transferin gözde isimleri ilk 8 haftada bekledikleri süreyi alamaması üzerine isyan bayrağını açtı.

Sarı-lacivertli ekipte, transfer döneminde Galatasaray'ın da listesinde bulunan bazı isimlerin teknik direktör Erol Bulut ile görüşme sağladığı da gelen bilgiler arasında. İşte detaylar...
Sezon başında yaptığı 18 transferle, transfer sezonunun adından en çok söz ettiren takımı olmayı başaran Fenerbahçe an itibarıyla topladığı 17 puanla zirveyi Alanyaspor ile paylaşıyor..
Yaptığı transferler sonrası alternatifli, derin bir kadroya sahip olan sarı-lacivertlilerde teknik direktör Erol Bulut çıkılan maçlarda ilk 11'de farklı isimlere yer verirken, bu durum bazı oyuncularda rahatsızlık yaratmaya başladı..
Gerçekleştirilen 18 transferde sarı-lacivertlilerin kadroya katmak için en çok uğraş verdiği ve transferin en gözde ismi ise Sivasspor'un başarılı futbolcusu Mert Hakan Yandaş olmuştu..
Fenerbahçe'nin ezeli rakibi Galatasaray ile büyük bir transfer savaşı verdiği, hatta sarı-kırmızılı ekibin oyuncu ile ön protokol imzaladığı iddia edilen Mert Hakan, Emre Belözoğlu'nun da devreye girmesiyle Fenerbahçe'nin yolunu tutmuştu..
Galatasaray'ın futbol kariyerini sonlandıran Selçuk İnan'ın yerine kadrosuna katmayı planladığı Yandaş, bedelsiz olarak sarı-lacivertlilere transfer olmuş ve formayı giymişti..
Öte yandan Fenerbahçe'nin bir diğer önemli transferi de Trabzonspor'la sözleşmesi biten Filip Novak olmuştu..
Novak ile Beşiktaş'ın da ilgilendiği yazılmış ancak Sarı-Lacivertliler bu transferden de galibiyetle ayrılmayı başarmıştı..
Süper Lig'de şu ana dek oynanan 8 hafta sonunda büyük beklentilerle transfer edilen Mert Hakan Yandaş 6 maçta forma giyerken, yalnızca 92 dakikada sahada kaldı. Novak ise 8 haftada 2 maçta forma şansı bulabilirken sadece 40 dakika oyunda kalabildi..
BANKO OYUNCU DİYE GELDİLER
Geçtiğimiz sezon kulüplerinde şampiyonluk mücadelesi veren iki yıldız Fenerbahçe'ye ilk 11'in banko oyuncuları olarak transfer edildiler. Ama gelişmeler hiç de bu şekilde olmadı..
"FUTBOLU UNUTACAĞIZ"
Her iki oyuncu da "Bu şekilde futbolu unutacağız. Beklentimiz bu değildi" diye sitem etmeye başladı..
İkili teknik direktör Erol Bulut'la görüşüp isyan bayrağı açtığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir