FARKLILAŞMADAN FARK YARATTIK

FARKLILAŞMADAN FARK YARATTIK
Pendikspor Başkanı Sami Bayram ve yönetim kurulu üyeleri ile Pendikspor tesislerinde düzenledikleri basın toplantısında gündeme dair açıklamalar da bulundular.

Pendikspor Başkanı Sami Bayram ve yönetim kurulu üyeleri ile Pendikspor tesislerinde düzenledikleri basın toplantısında gündeme dair açıklamalar da bulundular.
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta şampiyonluk hedefleyen ve 4 haftadır galibiyete hasret kalan Pendikspor,  sahasında Menemen Belediyespor'u 3-2 yenerek haftalar süren 3 puan özlemini sonlandırırken; kulüp başkanı Sami Bayram beraberindeki yönetim kurulu üyeleriyle   basın toplantısı düzenledi ve tüm olumsuzluklara rağmen sezon sonu şampiyon olacaklarını tekrarladı.
BAYRAM: FARKLILAŞMADAN FARK YARATTIK
"Bugüne kadar yanlışlar ve doğrular yapmış olabiliriz. Ama samimiyeti hiçbir zaman elden bırakmadık ve hep Pendikspor'un bekasını düşündük. Pendikspor sevdalılarını nasıl mutlu ederizin hesabını yaptık. Duruşumuz, tarzımız ve olaylara bakışımız, eylemlerimiz bizden öncekilerden farklı. Zaten bu farklılık bizi Pendikspor başkanlığına taşıdı. Biz sıradan insanlar gibi yaşayamıyoruz, olaylara sıradan insanlar gibi bakamıyoruz. Bu koltuğa oturduktan sonra farklılaşmadık. Farklılaşmadan fark yaratmanın planlarını yaptık."
 Menemen maçında bir grup taraftarın protestosunun göreve geldiği günden bu yana lider olduklarında bile yapıldığını söyleyen Bayram, "Bu protestoların sebebi bizce malum. Biz işimize bakıyoruz. Eleştiriye açığız ancak hakaretin, küfürün ve şiddetin olduğu hiç bir eylemi kabul etmemiz mümkün değil" dedi.
Teknik direktör Ahmet Yıldırım'ın Bayrampaşa maçı sonrası istifa ettiği ve yönetimin bunu kabul etmediği yönündeki bilgilerin gerçeği yansıtmadığını da ifade eden Sami Bayram, "Hocamız görevinin başında. Biz kendisine ve oyuncularımıza güveniyoruz. Transferleri yaparken de birlikte hareket ettik. Pendikspor hedefinden şaşmadı. Şampiyon olacağımıza inancımız tam" şeklinde konuştu.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir