EVLİLİKLERİNİ SAHNEDE KUTLADILAR

EVLİLİKLERİNİ SAHNEDE KUTLADILAR
TSKM’de hafta sonu etkinlikleri, 21 Şubat Cumartesi günü “Mustafa Kemal ile Bin Gün – Latife” adlı oyunun gösterimiyle başladı.

Maltepe Belediyesi Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde sahne alan Serkan Boran’la, kısa bir süre önce dünya evine girdiği ünlü sanatçı Gülay, sahnede kesilen pastayla mutluluklarını Maltepelilerle paylaştı. Kutlamaya, Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç da katılarak, genç çifti tebrik etti.  
MUSTAFA KEMAL İLE BİN GÜN
TSKM’de hafta sonu etkinlikleri, 21 Şubat Cumartesi günü “Mustafa Kemal ile Bin Gün – Latife” adlı oyunun gösterimiyle başladı. Nezihe Araz’ın Dilek Türker için yazdığı ve Hakan Altıner'in yönettiği tek kişilik oyunda, 100 yıl öncesinden günümüze seslenen ve sahnede tekrar hayat bulan, geri dönüşlerle anlatılan Latife'nin hikâyesiyle birlikte, Kurtuluş Savaşı ve Cumhuriyet'in ilanı ile küllerinden silkinen bir milletin yeniden doğuşu konu ediliyor. Pazar günüyse TSKM iki etkinliğe birden ev sahipliği yaptı. TSKM, Sabahattin Kudret Aksal’ın yazdığı, Adnan Biricik’in yönettiği ve Emin Olcay Tiyatrosu’nun sahnelediği iki perdelik komedi olan ve bir kadınla bir erkeğin, arabulucu vasıtasıyla birbirlerini tanımak, dövüşüp, konuşup, anlaşıp ve sonunda evlenmek üzere bir kahvede buluşmasını konu alan “Kahvede Şenlik Var” adlı oyunuyla perdesini açtı. 
BAŞKAN KILIÇ HALKIN ARASINDA
Yine aynı gün TSKM; Gülay, Zeynel Aba ve Yaşar Kurt’un katıldığı “Serkan Boran ile Müzikli Sohbetler” adlı programıyla da, izleyicilerine müthiş bir gece yaşattı. Program sonrası hayatını ünlü sanatçı Gülay ile birleştiren Serkan Boran pasta keserek, mutluluğunu Maltepelilerle paylaştı. Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, her iki etkinliğe de katılarak halkın arasında etkinlikleri izlerken, Gülay ve Serkan Boran için hazırlanan pastayı keserek, çiçeği burnunda çifti kutladı ve bir ömür boyu mutluluklar diledi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir