ERTUĞRUL BEY DİZİDEN AYRILIYOR!

ERTUĞRUL BEY DİZİDEN AYRILIYOR!
Bu sezon yine bomba gibi başlayan ve geçtiğimiz bölümlerde Sadettin Köpeğin ölüm sahnesiyle izlenme rekoru kıran Diriliş Ertuğrul'dan sevenlerini üzen haber geldi.

Önümüzdeki sezon yine devam edecek olan Diriliş Ertuğrul'da ayrılık yaşanacak. Peki Ertuğrul Bey karakterini oynayan Engin Altan Düzyatandiziden ayrılacak mı? 
DİRİLİŞ OSMAN GAZİ BAŞLIYOR...
Diriliş Ertuğrul dizisi gelecek sezon Diriliş Osman Gazi olarak yayın hayatına devam edecek. Osman Bey'in çocukluğunu ve gençliğini canlandıracak oyuncular ile anlaşma yapıldı.
Diriliş Ertuğrul dizisinde 1258 yılında Ertuğrul Bey'in son oğlu olarak dünyaya gelen Osman Bey Ertuğrul Bey'in en zeki çocuğudur. Ertuğrul Bey'in 1280 yılında ölmesi ile başa geçen Osman Bey, Osmanlı İmparatorluğu'nun kurucu padişahı olacak. Bu durumda Osman Bey dönemine geçilmeden önce Diriliş Ertuğrul dizisinde Ertuğrul Bey karakterine hayat veren Engin Altan Düzyatan da diziden ayrılmış olacak.Tarihine göre devam eden dizinin oyuncu kadrosunda bir çok değişiklik gerçekleşecek. 
OYUNCULAR İLE ANLAŞMA YAPILDI
2017-2018 sezonunda Osman Bey'i canlandırması için Engin Altan Düzyatan'ı aratmayacak başka bir isim ile anlaşma yapılacak. Osman Bey'in çocukluğunu ve gençliğini canlandıracak oyuncular ile anlaşma yapıldı. 
ENGİN ALTAN DÜZYATAN KİMDİR? ASLEN NERELİDİR?
Engin Altan Düzyatan 26 Temmuz 1979 yılında dünyaya gelmiştir. Oyuncu ve sunucu Engin Altan Düzyatan Lise dönemlerinde tiyatro ile tanışmıştır.
1996 senesinde 9 Eylül Üniversitesi Tiyatro Bölümü’ne giren oyuncu 2001 senesinde mezun olmuş ve İstanbul’a gelerek Kenter, DOT Tiyatrosunda göre almaya başlamıştır.
Engin Altan Düzyatan Yeditepe İstanbul, Koçum Benim, Bir Bulut Olsam, Kapalıçarşı, Son, Yol Ayrımı, Cinayet ve Diriliş Ertuğrul dizisindede Ertuğrul karakteri ile ekran severlerin karşısına çıkmaya devam etmektedir.
İzmir doğumlu başarılı oyuncu Engin Altan Düzyatan dede kökeni aslen Yugoslavya’ya dayanmaktadır. Yugoslav göçmeni Türk ailenin evladı olan Engin Altan Düzyatan işletmeci ablası ve avukat abisi vardır. 2014 senesinde ise Neslişah Alkoçlar ile evlenmiştir

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir