ERSUN YANAL'DAN SÜRPRİZ KADRO

ERSUN YANAL'DAN SÜRPRİZ KADRO
Cezası sebebiyle takımının başında maça çıkamayan Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Akhisar Belediyespor karşısına sürpriz sayılabilecek bir kadroyla çıktı.

Sezon başında 1.4 milyon Euro’ya Kızılyıldız’dan transfer edilen sol bek Luis Ibanez’in 18 kişilik kadroda yer almaması dikkat çekti. Geride kalan haftalarda biri ilk 11 olmak üzere 3 maçta görev yapan Arjantinli’nin yerine sakatlıktan çıkan Güray Vural’a da şans tanımayan Yanal, bu bölgede Mustafa Akbaş’ı kullandı.
Muhammed Demir kadro dışı
Bordo-Mavililer’de Ersun Yanal geçen hafta Karabük maçında ilk 11’de oynayan Mustafa Yumlu, Okay Yokuşluve Muhammet Demir’in yerine Uğur Demirok, Castillo ve Onazi’ye şans tanıdı. Yanal, geçen hafta 11’de oynayan, maç öncesi idmalarda da yer alan Muhammet Demir’i bu hafta kadroya almazken yine geçen hafta 18 kişilik maç kadrosunda bulunan Serge Akakpo, maç kadrosuna dahil edilmeyen bir başka isim oldu. Bu isimlerin yerine Ramil Sheydaev, Güray ve Uğur Demirok kadroda yer aldı.
Tribünden izledi
Süper Lig’in 5. haftasında Atiker Konyaspor ile Hüseyin Avni Aker Stadı’nda oynanan karşılaşmada hakem Serkan Çınar tarafından tribünlere gönderilen ve 2 maç ceza alan Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Karabükspor maçının ardından Akhisar Belediyespor’a karşı da yedek kulübesinde yer alamadı. Takımın başında yardımcı antrenör Volkan Kazak vardı. Yanal, bu maçla birlikte cezasını tamamlayarak gelecek hafta deplasmanda oynanacak Galatasaray mücadelesinde takımdaki yerini alacak.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir