ERDOĞAN: ARTIK İNLERİNE GİRİLMİŞTİR

ERDOĞAN: ARTIK İNLERİNE GİRİLMİŞTİR
Cumhurbaşkanı Erdoğan, paralel yapıya yönelik operasyonlara ilişkin, "Artık inlerine girilmiştir

Cumhurbaşkanı Erdoğan, paralel yapıya yönelik operasyonlara ilişkin, "Artık inlerine girilmiştir. Hangi kazanlarda, hangi fitnelerin kaynatıldığını çok iyi görüyoruz" dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Enerji Uzmanları Derneği tarafından düzenlenen Enerji Piyasaları Zirvesi'nde yaptığı konuşmada, "Türkiye'nin enerji politikalarıyla ilgili ilişkin detayları içeren görüşmelerin dinlenip medya aracılıyla cümle aleme servis edilmesi herhalde 'habercilik çabası' olarak değerlendirilebilecek bir konu değildir" dedi.
Mücadelelerinin süreceğine işaret eden Erdoğan, şöyle konuştu:
"Nasıl dün Gezi'nin, 17-25 Aralık, aslında ne olduğu ortaya çıktı, çıkıyor. Şunu da buradan söyleyeyim: Daha çok şeyler dökülecek. Eteklerde daha çok gizli şeyler var, hepsi dökülüyor, dökülmeye devam edecek. Bütün bunlar karşısında gerekeni yapıyoruz, yapacağız.
Bugün de Cizre'de tezgahlanmaya çalışılan olayı biliyor ve ona göre de tedbirimizi alıyoruz. Düşünebiliyor musunuz, bu devletin resmi giysileri içerisinde olan, bu devletin zırhlı araçlarıyla caddenin kenarına bombayı koyanları görüyor musunuz? Ve arkasından yine aynı şekilde devletin bir başka görevlisi bunu yakalayabiliyor, hamdolsun."
ARTIK İNLERİNE GİRİLMİŞTİR
Erdoğan, "Artık inlerine girilmiştir. Ülkemizi uluslararası alanda terörle özdeşleştirme çabalarının aslında hangi dertlerden, hangi sıkıntılardan kaynaklandığını gayet iyi biliyoruz. Türkiye'yi yolundan, hedeflerinden alıkoymak için içeride ve dışarıda hangi çevrelerin ittifak içinde olduğunun gayet iyi farkındayız. Hangi kazanlarda, hangi fitnelerin kaynatıldığını, kimlerin bunların ateşine odun taşıdığını da önüyle arkasıyla çok iyi görüyoruz" diye konuştu.
BOMBAYI KOYANI GÖRÜYORUZ
Daha çok şeyler dökülecek ha, eteklerde daha çok gizli şeyler var. Hepsi dökülüyor, dökülmeye devam edecek. Gerekeni yapıyoruz ve yapacağız. Cizre'de tezgâhlanan oyunu biliyor, tedbirimizi alıyoruz. Bu devletin resmi giysileriyle, resmi zırhlı araçlarıyla caddenin kenarına bombayı koyanı görüyoruz. Bunu ortaya çıkaran da yine devletimiz görevlisidir. Artık inlerine girilmiştir. Ülkemizi uluslararası alanda terörle özdeşleştirme çabalarının aslında hangi sıkıntılardan kaynaklandığını çok iyi biliyoruz. Türkiye'yi hedeflerinden alıkoymak için içeride ve dışarıda ittifak içerisinde olanların farkındayız. Hangi kazanlarda kimlerin hangi fitneleri kaynattığını, kimlerin de buna odun taşıdığını çok iyi görüyoruz.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir