ENGELLİ SPORCULARA “DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ” SÜRPRİZİ

ENGELLİ SPORCULARA “DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ” SÜRPRİZİ
Pendik Belediyesi, Engelliler Spor Kulübü Sporcularına “3 Aralık Dünya Engelliler Günü”nde sürpriz yaparak asansörlü otobüs tahsis etti.

Pendik Belediyesi, Engelliler Spor Kulübü Sporcularına “3 Aralık Dünya Engelliler Günü” sürprizi yaptı. Müsabakalara konforlu şekilde ulaşımlarını sağlamak için sporculara özel olarak üretilmiş asansörlü otobüs tahsis etti. Yeni otobüsü test eden engelli sporcular, hassasiyetinden ötürü Belediye Başkanı Ahmet Cin’e teşekkür etti.

5fc896cfb4917_dsc-4403.jpg


“Karşılaşmalara konforlu bir şekilde gidebileceğiz”
Asansörlü otobüsü test eden Engelliler Spor Kulübü Sporcuları, normal otobüslerin merdivenlerinden çıkarken büyük zorluk çektiklerini, asansörlü otobüsle bu sorunun ortadan kalkacağını söyledi. Sporcu Rabia Akyürek: “Spor müsabakalarına giderken büyük zorluk çekiyorduk. Şimdi karşılaşmalara konforlu bir şekilde gidebileceğiz. Başkanımız Ahmet Cin’e hassasiyeti için teşekkür ederiz.” dedi. Teknik Direktör Selim Savaş Akarsu da “Bizim için çok hayati bir uygulama oldu, bizi ciddi manada yükten kurtardı. Belediye Başkanımıza minnettarız.” şeklinde konuştu.

5fc896cea8277_dsc-4370.jpg


 

Engelli nakil araçları yenilendi
Öte yandan Pendik Belediyesinin engellilere yönelik tahsis ettiği engelli nakil araçları yenilendi. 3 adet yeni engelli nakil aracı, Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde hizmet vermeye başladı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir