EĞİTİME HEP DESTEK TAM DESTEK

EĞİTİME HEP DESTEK TAM DESTEK
Kartal Belediyesi Hürriyet Kültür Merkezi, örnek bir yardımlaşma ve dayanışmaya sahne oldu.

Öğretmen Fatma Yurgiden'in girişimleriyle Hürriyet Mahallesi sakinleri tarafından, Diyarbakır Bismil İlçesi Çolağan İlköğretim Okulu öğrencilerinin giyim ve kırtasiye ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla bir yardımlaşma gecesi düzenlendi.
Kartal Belediyesi Hürriyet Kültür Merkezi'nde düzenlenen geceye Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Milletvekili ve TBMM Başkan Vekili Mehmet Akif Hamzaçebi, CHP İstanbul Milletvekili Onursal Adıgüzel, CHP Meclis üyesi Dr. Hüsnü Süslü, Kartal Belediye Başkan Vekili ve Yardımcısı Gülcemal Fidan, CHP Kartal İlçe Başkanı Erdal Kıskanç, mahalle muhtarları, CHP mahalle birim başkanları, sivil toplum kuruluşları ve çok sayıda mahalle sakini katıldı.
CHP İstanbul Milletvekili ve TBMM Başkan Vekili Mehmet Akif Hamzaçebi, yaptığı konuşmada "Böylesine güzel bir gecede aranızda olmaktan büyük onur duyuyorum. Böylesine duyarlı bir mahalle olduğunu bilmek, geleceğimizin nasıl umutlu olduğunu anlamak beni çok mutlu etti. Bismil'deki evlatlarımız için biz yöneticiler elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız" dedi. 
Kartal Belediye Başkan Vekili ve Yardımcısı Gülcemal Fidan, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz'ün eğitime verdiği desteğin önemine vurgu yaptığı konuşmasında "Bu akşam burada,  Anadolunun daha doğrusu Diyarbakır'ın bir köyünde bir köy öğretmenine destek amacıyla yardımlaşmak amacıyla bir araya geldik. Başkanımız Altınok Öz, her daim eğitime destek vermiştir ve özellikle eğitim ve çocuk odaklı yardımlaşma organizasyonlarının yanında olmuştur. O yüzden bugün de buradayız. Konuklarımız da bu kampanyaya ne kadar önemsediklerini  göstermektedir" dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir