EDDİE NEWTON'UN İMHA TİMİ HAZIR!

EDDİE NEWTON'UN İMHA TİMİ HAZIR!
Trabzonspor'da teknik direktör Eddie Newton, Fenerbahçe karşısında mutlaka 3 puan istediklerini belirtti. Fenerbahçe’nin en güçlü bölgesinin orta saha olduğunu belirten Newton burayı kalabalık tutacak. Nwakaeme, A.Ömür ve Benik Afobe ile de sonuca gidecek

Trabzonspor'da teknik direktör Eddie Newton, Fenerbahçe karşısında mutlaka 3 puan istediklerini belirtti. Rakibin bu sezonki maçlarını takip eden İngiliz çalıştırıcı, orta sahayı kalabalık tutmaları gerektiğini söyledi. 48 yaşındaki teknik adam sarı-lacivertlilere boş alan bırakılmamasını istedi. Newton, sezona iyi başlayamayan Abdülkadir Ömür ile birebir görüşerek onu motive etti. A.Ömür'e "Çok yeteneklisin. Seni bir bölgeyle sınırlamak istemiyorum. Aklını kullan ve serbest oynayarak kendine boşluklar oluştur" dedi. İngiliz hoca hücumda A.Ömür, Nwakaeme ve Afobe üçlüsüyle Kanarya'yı avlamayı hedefliyor. Nwakaeme'nin dönüşü de moral oldu.

147.jpg

FARK YARATACAK TRABZONSPOR 

Newton, F.Bahçe'nin güçlü orta saha kurgusunu bozmak için takım halinde pres uygulatacak. İngiliz çalıştırıcı "Hücumdakiler basarken orta saha ve defans da ileri doğru yaklaşsın. Mesafe daraltarak rakibe top yaptırmayacağız" ifadelerini kullandı. Oyunculardan sadece tek bir oyuncuya odaklanmamalarını, çevre kontrolünü iyi yapmalarını istedi.

122447855_3837381739626789_6662732291378485583_o.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir