"DOKUNULMAZLIĞIN OLMASA..."

"DOKUNULMAZLIĞIN OLMASA..."
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yasin Aktay, Kılıçdaroğlu'nu CHP'nin yayınladığı skandal bildiri sonrası sert sözlerle eleştirdi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yasin Aktay, CHP Parti Meclisi bildirisine ilişkin, "Cürmü meşhut halindeki bir suçu örtbas etmeye çalışmak aslında Kılıçdaroğlu'nun skandal bir faaliyetidir. 
Kılıçdaroğlu bu şekilde kendini teröre aslında destek verme konumuna düşürmektedir ki Atatürk'ün partisi olduğunu iddia eden, Atatürk'ün partisini yönetiyor olduğunu iddia eden bir Genel Başkana bu kesinlikle hiç yakışmamaktadır" dedi.
AYIPTIR, GÜNAHTIR
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, AK Parti'li siyasilerin Çözüm Süreci sırasında yaptığı açıklamaları diline doladığını ve bunu alışkanlık haline getirdiğini söyleyen Aktay, "Sayın Kılıçdaroğlu çok tuhaf bir şey yapıyor. Kendisi şu an içine düştüğü durumu meşrulaştırabilmek, haklılaştırabilmek için yine bize çamur atma yolunu seçiyor. Bizim geçmişte yaptığımız şeyler zamanında doğruydu, zamanında yapılması gereken şeylerdi. O zaman siz de aynı şeyleri yapıyor olsaydınız belki doğru yapmış olurdunuz ama zamanı geçtikten sonra yapılmış olan hareketler yanlış olmuş oluyor. Bu, şuna benzer yani cenaze evinde kalkıp halaya kalkışamazsınız, şarkı, türkü söyleyemezsiniz, sevinç çığlıkları atamazsınız. Bu, son derece münasebetsizdir, ayıptır, günahtır" ifadelerini kullandı.
"DOKUNULMAZLIĞIN OLMASA..."
Aktay, 17 Aralık'tan önce Fetullah Gülen'in ve Fetullah Gülen Terör Örgütü'nün bir terör örgütü olduğunu kimsenin bilmediğini dile getirerek, "17 Aralık'tan sonra sen onunla ilişkiye geçtin, ortaya çıktıktan sonra sen iş birliğine geçtin onunla. Esas hesap vermesi gereken şey bu, esas hesap verilmesi gereken konu bu. Biz hadi saftık bilmiyorduk ama sen biliyordun onların terör örgütü olduğunu. Bize bunu anlatmaya çalışıyor" diye konuştu.
17 Aralık'tan sonraki dört seçimde CHP'nin bu terör örgütü ile stratejik ortaklık yaptığını ifade eden Aktay, "Biz onların bir terör örgütü, organize bir suç şebekesi olduğunu bütün delilleriyle ortaya çıkardığımız anda sen onlarla gittin iş birliğine geçtin. Aslında dokunulmazlığın olmasa şu anda sadece bu konular yargılanmayı hak eden konular. Çünkü bile bile yaptın" ifadesini kullandı.
Milletin, Kılıçdaroğlu'na ilk kez darbelerin karşısına geçme şansı verdiğini söyleyen Aktay, "Ne yazık ki o sicili temizlemek yerine şu anda tekrar o sicilin belki de şartlı tahliyesini bozacak şekilde tekrar FETÖ'nün savunuculuğuna, avukatlığına soyunmuş bulunuyor." dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir