Olcay Çakır

Olcay Çakır

Doğru oyun

Doğru oyun

Mükemmel bir golün altyapısı için bazen mükemmel paslaşmalar gerekebiliyor... Oyunun ve topun hakimi Trabzonspor, beklediği ilk golü güzel bir organizasyonla elde etti. 
Golün geliş şeklinin bir hafta önceki Djaniny golüne benzerliği önemli. Sık ve inat gerektiren tekrarlarla gelişen bu oyun, benzer golleri de beraberinde getirecek gibi duruyor. Görünen o ki, Trabzonspor lig sıralamasında aşağıdaki bir çok takıma karşı bu oyunu oynayacak. Bu oyun maçın genelinde topla daha çok oynayan, pas yüzdesi çok yüksek bir takım anlamı taşıyor. Bu oyun aynı zamanda kapanan takımlara karşı kilidin açılması için bir çok şeyin denenmesi demek. Oyun kalitesine oyuncu kalitesi de eklendiğinde işler çok daha iyi olacak orası net.
İyi bir ders niteliğindeydi
İlk somut ve doğru transfer örneği Berat Özdemir bile, dünkü oyunda farkını göstermeye yetti. Ancak, bir transferin dahi bu kadar değiştirdiği takımın, oyunun son bölümünde hamlelerle sıradan oyununa ve alışılmış takıma dönüşmesi transferlerin aciliyetine işaret gibiydi. Kazanma, kazanırken de sıkıntıya düşme hali; alabilmek için güzel bir ders niteliğindeydi..

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Olcay Çakır Arşivi