DEVRE ARASI TRANSFER İÇİN DÜĞMEYE BASILDI!

DEVRE ARASI TRANSFER İÇİN DÜĞMEYE BASILDI!
Sezona büyük umutlarla başlayan ancak bir türlü istikararlı sonuçlar alamayan Trabzonspor, ara transfer döneminde çok önemli isimleri kadrosuna katmak için görüşmeler başladı.

Eksik bölgelere takviye yaparak kadrosunu güçlendirmek için ara transfer dönemine kilitlenen Trabzonspor'da transfer görüşmelerine başlandı. Transfer görüşmeleriyle bizzat ilgilenen Trabzonspor Külubü Başkanı Muharrem Usta, Teknik Direktör Ersun Yanal'ın talebi doğrultusunda bir sağbek, bir sağaçık, bir orta saha ve bir forvet oyuncusu almak için girişimlerini hızlandırdı.
ÖMER ALİ TAMAM GİBİ... 
Sağ kanat için Ersun Yanal'ın verdiği listedeki ilk isim olan  Atiker Konyaspor forması giyen Ömer Ali transferinde mutlu sona çok yaklaşıldı. Başkan Usta önce Konyaspor ardından da 24 yaşındaki oyuncu ile masaya oturdu ve işi büyük ölçüde bitirdi. Sözleşmesi 2019'da sona erecek olan Ömer Ali, Atiker Konyaspor formasıyla bu sezon 14 maçta, 3 gol ve 2 asistle dikkat çekti. Trabzonspor'un bu transferde Aykut Kocaman'ın ısrarla istediği Muhammet Demir'i takas olarak kullanabileceği öğrenildi.
KAAN AYHAN DA LİSTEDE...
Bordo-mavililerin ilgilendiği yerli oyunculardan bir diğeri ise Almanya II. Ligi takımlarından Fortuna Düsseldorf’ta forma giyen gurbetti oyuncu Kaan Ayhan. Fatih Terim'in Milli Takım'a aldığı ve çok şeyler beklediği 24 yaşındaki futbolcu, hem stoperde hem sağ bekte hem de orta sahada defansif rolde görev yapabiliyor. Schalke formasını giydiği 2013-14 ve 2014-15 sezonlarında fazla şans bulamasa da yumuşak bilekleri, geriden oyun kurma becerisi ve pas yüzdesiyle dikkat çeken milli futbolcu, modern futbolun savunma oyuncusundan beklediği önemli becerilere sahip. Kaan'ın ortalama üstü oyun zekasının ve becerisinin bir başka göstergesi ise genç takımlarda defansif orta saha rolünde olmasına rağmen gol ve asistleriyle öne çıkması. Schalke U-19 takımıyla çıktığı 60 maçta 24 gol atan Kaan, yaptığı 13 asistle de skora katkı yaptı. 
FORVET İÇİN NIASSE...
Ara transfer döneminde mutlaka bir forvet alacak olan Trabzonspor, G.Saray'ın da listesinde bulunan Oumar Niasse'nin işini bitiriyor. Teknik direktör Ersun Yanal'ın ısrarla transferini talep ettiği 26 yaşındaki golcü için menajeri Burak Sallak ile görüşmelere başlayan Fırtına, diğer yandan da Everton ile temaslara başladı. İstanbul'a gelerek önce Başkan Muharrem Usta ile masaya oturan Niasse'nin menajeri, ardından da Trabzon'a geçerek Yanal ile bir görüşme gerçekleştirdi. Niasse'nin 2020'ye kadar sözleşmesinin bulunduğu Everton'un 8 milyon euro bonservis bedeli ile satmak istemesinden dolayı alternatif planlar hazırlamaya başlayan bordo-mavili yönetim, Senegalli oyuncunun menajerinden öncelikli olarak satın alma opsiyonlu kiralama teklifini Everton'a iletmesini talep etti.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir