• BIST 5.372,66
  • Altın 1338.103
  • Dolar 21.2457
  • Euro 22.8491
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 19 °C

DEPLASMAN YASAĞI KALKTI

DEPLASMAN YASAĞI KALKTI
Deplasman yasağı kalktı, tam 5 yıldır İstanbul’da takımlarını destekleyemeyen Trabzonsporlu taraftarları heyecan sardı.

Cumartesi TT Arena’da tam 2 bin 500 Bordo-Mavili futbolsever tribünde olacak, yönetim dev bir organizasyon hazırlığında.
Süper Lig’de cumartesi günü oynanacak Galatasaray-Trabzonspor karşılaşmasını Bordo-Mavili taraftarlar da tribünden izleyecek. 5 yıllık bir aranın ardındanTrabzonsporlu futbolseverlerin, Galatasaray maçında takımlarını tribünden destekleyebilecek olmaları camiada büyük heyecan yarattı.
Ortak karardan sonra...
Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor 17 Kasım 2011’de aldıkları bir kararla TFF’ye başvurmuş ve aralarındaki maçlara deplasman taraftarı götürülmesi yasaklanmıştı. 11 Ağustos 2016’da ise Kulüpler Birliği toplantısında, 15 Temmuz sonrası oluşan birlik ve beraberliğin devamının bir göstergesi olarak, yeni sezonda deplasman yasağının kaldırılmasına karar verilmişti. En son 6 Mart 2011’de İstanbul’da bir derbi izleme şansı bulan Trabzonlular özlemlerini  gidermiş olacak. Yönetim de şimdiden organizasyon için kolları sıvadı.
‘İzlanda bile kıskanacak’
Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “DeğerliTrabzonsporlular, taraftara İstanbul yasağı nihayet kalktı. İzlanda’yı kıskandıracak bir organizasyona imza atmak size çok yakışır” ifadelerini kullandı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Boğaziçi Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim