DEGRA, HATALI GOL SONRASI TOKAT YEDİ VE KOVULDU

DEGRA, HATALI GOL SONRASI TOKAT YEDİ VE KOVULDU
Yunanistan Süper Ligi takımlarından AEL Larissa'nın kalecisi Degra, yediği hatalı gol sonrası başkandan tokat yedi ve takımdan kovuldu.

Yunanistan'da oynanan futbol maçında sıra dışı bir olay yaşandı. Süper Lig takımlarından AEL Larissa takımında forma giyen kaleci Matias Degra, yediği hatalı gol sonrası hem dayak yedi hem de kulüpten kovuldu. Maçta Iraklis takımına karşı 2-1'lik skorla önde olan AEL Larissa, kalecisi Degra'nın yaptığı hata sonrası galibiyeti kaçırdı. Degra'nın hatası sonrası sinirlenen Larissa Başkanı Alexis Kougias, 33 yaşındaki Arjantinli kalecinin yanına geldi.
TOKATI VURDU
Maç sonrası soyunma odası tünelinde Degra'nın yolunu kesen başkan, bir şeyler söyledikten sonra Degra'nın boğazına sarıldı ve oyuncusuna tokat attı. Deneyimli kaleci de tokata karşılık vermek isteyince ortalık bir anda karıştı.
SONRA DA KOVDU
Yaşanan gelişmelerin ardından AEL Larissa Kulübü, olayla ilgili bir açıklamada bulundu. Yapılan açıklamada kaleci Degra'nın golü bilinçli olarak yediği ifade edilirken oyuncunun kulüple ilişiğinin kesildiği açıklandı. Olayın ardından yaşananlarla ilgili büyük bir şok içerisinde olduğunu söyleyen Arjantinli kaleci, "Başkan bana yaklaştığında beni teselli edeceğini sanmıştım ama kendisi tam tersi saldırdı" dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir