CHP İSTANBUL İL SAYMANI ÜMRAN KÖKSÜZ PARTİ MECLİSİNE ADAY OLDU

CHP İSTANBUL İL SAYMANI ÜMRAN KÖKSÜZ PARTİ MECLİSİNE ADAY OLDU
CHP İstanbul İl Saymanı Ümran Köksüz “Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun yanında, destekçisi ve ona inanan bir insan olarak 25 yıllık Cumhuriyet Halk Partiliyim.

CHP İstanbul İl Saymanı Ümran Köksüz Parti Meclisine Aday Oldu.
CHP İstanbul İl Saymanı Ümran Köksüz Parti Meclisine Adaylık Gerekçelerini Açıkladı.
CHP İstanbul İl Saymanı Ümran Köksüz “Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun yanında, destekçisi ve ona inanan bir insan olarak 25 yıllık Cumhuriyet Halk Partiliyim.
Sosyal donanımım, mesleki kariyerim, ekonomik durumum ve zamanım da olduğundan, örgütüme de güvenerek Parti Meclisinde olmam, Kemal Kılıçdaroğlu’na destek sunmak, katkı sunmak için Parti Meclisine aday oldum” ifadelerini kullandı.
KÜRT SORUNU
Mevcut iktidarın içi boş açılımlarını ve Türkiye’nin sorunlarına çözümler üretmek için kürt sorununun çözüm sürecine alternatif fikirler sunmak, araştırmak, incelemek, raporlar hazırlamak için yeterli bilgim, kültürüm, zamanım, örgütler ile temasım var. Parti meclisinin gündemine getirmek, bu konudaki alternatif fikir ve düşünceleri parti meclisinde tartışmak asli görevim olacaktır.
Doğu kültürü, bu kültürün batı ile entegrasyonu, sorunların hangi diyaloglarla çözüleceği yöntemlerini ortaya koymak gerekir. Cumhuriyet Halk Partisi’nin tüm politikaları parti meclisinde belirlenir. Cumhuriyet Halk Partisi’nin kürt sorunu ve çözümü ile ilgili akademik, sosyal ve kültürel boyutlarda altı dolu projelere ihtiyacı var. Bunu da ben sağlayabilirim fikrine inandığım için Parti Meclisine adayım.
TÜRKİYE’NİN TANITIMI
Ben bir iş kadını olarak Türkiye’nin uluslar arası alanda tanınması, Türk kültürünün yaygınlaştırılması, uluslar arası sosyal ve kültürel iş birliği yollarının açılabilmesi için doğu kültürü, batı kültürü entegrasyonunun sağlanarak siyasal anlamda bir tanıtıma ihtiyacı vardır.
Ülkemizin uluslar arası boyutlarda tanınması yolunda pek çok projede görev aldım.
Yüksek mimarım, kent estetiğini, kent dokusunu bilen çözümler üretebilen analitik bir beyine sahibim.
Bilgilerimi, birikimlerimi, fikir ve tecrübelerimi Cumhuriyet Halk Partisinin emrine vermek için parti meclisine adayım.
KADIN OLDUĞUM İÇİN DEĞİL, ÖRGÜTLERE GÜVENDİĞİM İÇİN ADAYIM
Örgütlere Güveniyorum
Cumhuriyet Halk Partisinde 25 yıldır örgütler ile iç içeyim. Kadın sorunlarını, gençlerin sorunlarını, engellilerin sorunlarını, örgütteki arkadaşlarımın duyarlılığı ile biliyorum. Cumhuriyet Halk Partisi örgütleri dinamik, enerjik ve sorunlara duyarlıdır.
Ben bugüne kadar örgütlerimin hiçbirine sırtımı dönmedim. Örgütlerdeki arkadaşlarım ve onların önerileri benim için çalışma klavuzları oluşturmaktadır.
Bu anlayışla örgütümün dinamikliği ve enerjikliğine güvendiğim için örgütümün de desteğini alarak, örgütlerin sesi olmak adına Cumhuriyet Halk Partisinin parti meclisine adayım.
Benim adaylığımı bayan kotasından dolayı görmek bilgiye, kültüre, birikim ve tecrübeye sırtını dönmektir.
Ben parti meclisi üyeliğine kendimi yetkin görüyorum. Yüksek mimarım, iş kadınıyım. Sivil toplum örgütlerin, fikir ve kanaat önderlerinin, Cumhuriyet Halk Partisi örgütlerinin sesi, vicdanı olmak için parti meclisine adayım.
Örgütten gelen birisi olarak örgütüme ve delegelerin sağ duyulu davranacağına inancım tam, örgütüme güveniyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir