CHP ATAŞEHİR SEÇİME HAZIR

CHP ATAŞEHİR SEÇİME HAZIR
CHP Ataşehir İlçe Örgüt toplantısı Ataşehir Belediyesi Nikâh Salonu’nda gerçekleşti.CHP Ataşehir Örgütünün yoğun ilgi gösterdiği toplantıya CHP Milletvekilleri Celal Dinçer, Mahmut Tanal ve Kadir Gökmen Öğüt,..

CHP Ataşehir İlçe Örgüt  toplantısı Ataşehir Belediyesi Nikâh Salonu’nda gerçekleşti.
Örgütün yoğun ilgi gösterdiği toplantıya CHP Milletvekilleri Celal Dinçer, Mahmut Tanal ve Kadir Gökmen Öğüt, Belediye Başkanı battal İlgezdi ve eşi Gamze İlgezdi, Meclis Başkan Vekili Sadi Özata, Eski İl Başkan Yardımcıları Mehtap Düzova ve Doğan Çakmak, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve partililer katıldı.
22 yıl önce bombalı saldırı sonucu katledilen Uğur Mumcu ve katledilen diğer devrim şehitleri için bir dakikalık saygı duruşundan sonra Uğur Mumcu ile ilgili kısa belgesel izletildi.
ALTINKAYNAK: HAZİRAN SEÇİMLERİNE HAZIR OLMAK ZORUNDAYIZ
Belgeselden sonra konuşan Ataşehir CHP İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak ;  “ Uğur Mumcu, Muammer Aksoy, Ahmet Taner Kışlalıyı katleden zihniyet, bugünde kendi çıkarları için acımazsızca çeşitli kesimlere kumpas kurarak, düşünen insanları bertaraf etmek için elinden geleni yapıyor. Her şey bir kişinin iki dudağı arasında bir karanlık sürece doğru gidiyoruz” diyerek önümüzdeki seçim süreci ile ilgili şunları söyledi. “Haziran seçimlerine hazır olmak zorundayız.
 Yarın ne yapacağımızı bugünden konuşarak fikirlerimizi paylaşacağız. Toplumun karşısına güven verici ve inandırıcı bir şekilde çıkmamız lazım. Bunun içinde zaman zaman bir araya gelip düşüncelerimizi paylaşmamız gerekir. 
Kendisini CHP’ye davet eden Battal İlgezdi’ye teşekkür eden Meclis başkanı Sadi Özata’ da “ Otuz beş yıllık bir gelenekten buraya geldim. Beni partinize kabul ederek bağrına basan tüm örgüt mensuplarına teşekkür ediyorum.  Sizler beni kabul ettiğiniz sürece burada siyaset yapacağım ve siyasi hayatımı da CHP’de sonlandıracağım” dedi.
İLGEZDİ: SEÇİMLERDE  BAŞARI ÇOK ÇALIŞMAKTAN GECER
Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi ‘de partililerle şu görüşleri paylaştı. “Partinin alacağı karara hepimizin saygı duyması gerekir. Haziran’da yapılacak Seçimlerde çok proje ile gitmekten ziyade net birkaç proje ile halka gitmenin daha başarılı olacağına inanıyorum.” Ataşehir İmar Planları ile ilgili kısa bilgi veren İlgezdi;“Seçimlerde başarı çalışmaktan geçer. Onun için çok çalışacağız” dedi.
Toplantıya katılan milletvekilleri ve partililer de seçim sürecinde yapılması gerekenlerle ilgili dilek ve temennilerini dile getirdiler.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir